10 Μαθήματα Μόδας από τις Διασημότητες

Οι διασημότητες κινηματογραφούνται και φωτογραφίζονται συνεχώς. Το να δημιουργούν τα χαρακτηριστικά τους στυλ και να δείχνουν πάντα όμορφοι μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για την καριέρα τους, γι’ αυτό πολλές διασημότητες γίνονται γκουρού της μόδας και του στυλ με τον καιρό. Κάποιοι από αυτούς επιλέγουν μόνοι τους τα ρούχα τους, άλλοι ζητούν βοήθεια από επαγγελματίες, αλλά σε κάθε περίπτωση, έχουν αρκετές χρήσιμες συμβουλές για να επιλέξουν τα πιο κολακευτικά ρούχα και αξεσουάρ. 10 στιλιστικές συμβουλές από τους ειδικούς που θα σε κάνουν να μοιάζεις 10 χρόνια νεότερη

Βρείτε το στυλ που σας χαρακτηρίζει.

© ANGELA WEISS/AFP/East News, © Can Nguyen/Capital Pictures/EAST NEWS, © Marechal Aurore/ABACA/EAST NEWS

Κατά τη διάρκεια των ετών, πολλές διασημότητες έχουν αναπτύξει τα χαρακτηριστικά τους στυλ μόδας. Για παράδειγμα, η Cara Delevingne είναι λάτρης των παντελονιών κουστουμιών, ενώ η Keira Knightley επιλέγει συχνά κοριτσίστικα φορέματα για εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί. Η συνέπεια στην επιλογή ρούχων βοηθά τις διασημότητες να δημιουργήσουν τη δική τους μοναδική εικόνα και να εμφανίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

© Invision/Invision/East News, © Isabelle Vautier/KCS/East News, © Invision/Invision/East News

Αγοράστε ένα ζευγάρι γόβες στο χρώμα του δέρματος.

© ABACA/Abaca/East News, © Abaca/EAST NEWS

Το να φοράτε παπούτσια σε χρώμα που είναι κοντά στο χρώμα του δέρματός σας είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά. Πολλές διασημότητες είναι λάτρεις των γοβών στο χρώμα του δέρματος, όπως για παράδειγμα η Angelina Jolie.

Παίξτε με τις αναλογίες σας.

© Steven Bergman/AFF-USA.COM / MEGA/EAST NEWS, © MEGA/Mega Agency/East News, © Kristin Callahan/Everett Collection/East News

Η κατανόηση των αναλογιών του σώματός σας είναι ζωτικής σημασίας για την επιλογή κολακευτικών ρούχων. Με τη βοήθεια των ρούχων, μπορείτε να ισορροπήσετε τη σιλουέτα σας και να αναδείξετε τα καλύτερα σωματικά χαρακτηριστικά σας. Για παράδειγμα, η ηθοποιός Sarah Jessica Parker επιλέγει συχνά ρούχα που προσθέτουν όγκο στο πάνω μέρος του σώματός της.

Βρείτε τον τύπο των γυαλιών ηλίου που σας ταιριάζει.

© TS, PacificCoastNews/EAST NEWS, © Shanice King/246paps / MEGA/EAST NEWS, © PacificCoastNews.com/EAST NEWS

Η εύρεση γυαλιών ηλίου που ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας μπορεί να είναι μια δύσκολη δουλειά. Τετράγωνο, μάτι γάτας, αεροπορικό, υπάρχουν τόσα πολλά μοντέλα που μπορεί να φαίνονται υπέροχα σε ένα άτομο, αλλά άβολα σε άλλο. Προσπαθήστε να πειραματιστείτε και επιλέξτε αυτό που είναι καλύτερο για εσάς. Και δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε μόνο ένα μοντέλο! Μπορείτε να έχετε πολλά από αυτά για διαφορετικές περιστάσεις. Για παράδειγμα, η Rihanna εμφανίζεται συχνά να φοράει γυαλιά ηλίου σε διαφορετικά σχήματα με χοντρές λευκές ζάντες.

Φτιάξτε την γκαρνταρόμπα σας.

© GVK/East News, © Matt Baron/BEImages/EAST NEWS

Η δημιουργία της βασικής γκαρνταρόμπας σας είναι πολύ σημαντική, καθώς κάνει το ντύσιμο πολύ πιο εύκολο και λιγότερο χαοτικό. Οι διασημότητες έχουν πολλά φανταχτερά βραδινά φορέματα, αλλά δίνουν μεγάλη σημασία και στα ρούχα που φορούν καθημερινά. Το απλό τζιν και τα πουκάμισα φαίνονται όμορφα μαζί και δημιουργούν μια κομψή εικόνα.

Δείτε ακόμη 10 Συμβουλές για Ρούχα για να Φαίνεστε 10 Χρόνια Νεότερες

Related Post

Επενδύστε σε κλασικά κοσμήματα.

© Charlie Williams/Everett Collection/East News, © A.M.P.A.S./PictureLux/agefotostock/East News

Τα προσεγμένα σκουλαρίκια, οι λεπτοί κρίκοι και οι μινιμαλιστικές χρυσές αλυσίδες είναι από τα απαραίτητα για τα κοσμήματα που μπορούν να φανούν χρήσιμα σχεδόν σε κάθε εμφάνιση, είτε πρόκειται για επαγγελματικό ντύσιμο είτε για φανταχτερή βραδινή ένδυση. Οι διασημότητες έχουν επίσης κλασικά κοσμήματα που χρησιμοποιούν στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Επιλέξτε ρούχα που αναδεικνύουν τα πλεονεκτήματά σας.

© Neil Warner/MEGA/Mega Agency/East News, © MEGA/Mega Agency/East News

Όλοι οι σωματότυποι είναι όμορφοι. Γνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη σιλουέτα σας μοναδική μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα πιο κολακευτικά ρούχα για το σχήμα του σώματός σας. Οι διασημότητες έχουν μάθει να το κάνουν αυτό πολύ καλά. Για παράδειγμα, η Kim Kardashian προτιμά να αναδεικνύει τις καμπύλες της, ενώ η Taylor Swift φοράει συχνά σορτς και μίνι φούστες που τη βοηθούν να αναδεικνύει τα μακριά πόδια της.

© Invision/Invision/East News, © PGTW/MediaPunch/EAST NEWS

Βρείτε το χρώμα σας.

© EAST NEWS, © AXELLE/BAUER-GRIFFIN.COM/East News, © Xavier Collin/Image Press Agency/Mega Agency/East News

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καθορίσετε το χρώμα των ρούχων που σας ταιριάζει καλύτερα. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους είναι απλά να πειραματιστείτε. Δοκιμάστε ρούχα σε διαφορετικά χρώματα και αποχρώσεις και τελικά θα βρείτε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα με τον τόνο του δέρματός σας και το χρώμα των μαλλιών και των ματιών σας. Πολλές διασημότητες έχουν τα αγαπημένα τους χρώματα. Η Adele, για παράδειγμα, επιλέγει συχνά μαύρα ρούχα, ενώ η Rihanna εμφανίζεται συχνά φορώντας λευκά.

© AFP/EAST NEWS, © Jordan Strauss/Invision/AP/East News, © Jordan Strauss/Invision/AP/East News

Δοκιμάστε να αναμίξετε διαφορετικά στυλ.

© AP/Associated Press/East News, © ZapatA/MEGA/EAST NEWS

Αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο και χρειάζεται πολλή εξάσκηση. Αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά στο στυλ της Olivia Palermo που φορά τα πιο τολμηρά mix-and-match looks. Ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει τα ρούχα που έχει ήδη φορέσει συνδυάζοντάς τα σε διαφορετικά σύνολα.

Μην ξεχνάτε τα αξεσουάρ.

© Dylan Travis/ABACA/Abaca/East News, © Neil Warner/MEGA/Mega Agency/East News

Τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορούν να φωτίσουν ακόμα και τις πιο απλές εμφανίσεις. Όταν κουραστείτε από τα ρούχα σας, μην βιαστείτε να αγοράσετε καινούργια ρούχα. Προσπαθήστε να προσθέσετε ένα ασυνήθιστο αξεσουάρ για να δωσετε στα παλιά σας σύνολα μια εντελώς νέα εμφάνιση. Η Emily Ratajkowski φοράει συχνά σακάκια και παλτό σε παστέλ χρώματα και της αρέσει να προσθέτει φωτεινές πινελιές με τη βοήθεια πολύχρωμων αξεσουάρ.

Δείτε επίσης 10 Απλοί Κανόνες Στυλ που θα σας Κάνουν Γκουρού της Μόδας

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

10 Σημάδια ότι το Σώμα σας Μπορεί να σας Προειδοποιεί για ένα Πρόβλημα Υγείας

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τυχόν νέες συνήθειες, ειδικά εάν εμφανίζονται απότομα και χωρίς προφανή αιτία.… Read More

16 Μαΐου, 2024

Αλάτι και Υγρό Πιάτων: “Ξεκλείδωσε” την Εκπληκτική Καθαριστική Δύναμη – Αντισυμβατικό αλλά δουλεύει

Η ανάμειξη υγρού πιάτων με αλάτι μπορεί να ακούγεται αντισυμβατική, αλλά αυτός ο συνδυασμός μπορεί… Read More

15 Μαΐου, 2024

Γιαπωνέζικο Νερό για να Κάψετε Όλο το Λίπος από τη Μέση

Το καλοκαίρι έρχεται και αν έχετε μερικά παραπανίσια κιλά στη μέση το θαυματουργό γιαπωνέζικο νερό… Read More

15 Μαΐου, 2024

Σπιτικό Φυτικό Λάδι για τη Θρέψη των Μαλλιών σας

Η δημιουργία του δικού σας φυτικού λαδιού είναι ένας υπέροχος τρόπος για να θρέψετε τα… Read More

15 Μαΐου, 2024

Σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν οι οθόνες ανακαλύψτε τη δύναμη του μαϊντανού για όραση που αψηφά την ηλικία

Σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν οι οθόνες και η καταπόνηση των ματιών, η διατήρηση της… Read More

15 Μαΐου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα