Πώς να Εφαρμόσετε Τέλεια το Eyeliner με Βάση το Σχήμα των Ματιών σας

Τα μάτια είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο φλερτ και έλξης, αλλά κάθε σχήμα ματιού απαιτεί εξατομικευμένη τεχνική μακιγιάζ. Κάντε τα μάτια σας λίγο πιο λαμπερά και όλοι οι άντρες που θα συναντήσετε θα σας θυμούνται για πολύ καιρό! 5 Βασικές Τεχνικές Μακιγιάζ Ματιών που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Γνωρίζει

Αμυγδαλωτά μάτια

© depositphotos, © Gregorio T. Binuya

Πώς ξέρετε αν έχετε μάτια σε σχήμα αμυγδάλου; Η εσωτερική και η εξωτερική γωνία των ματιών σας είναι στο ίδιο επίπεδο και η απόσταση μεταξύ των εσωτερικών γωνιών είναι ίση με το μήκος του ενός ματιού.

Για να τραβήξετε την προσοχή στο όμορφο σχήμα των ματιών σας, ξεκινήστε να σχεδιάζετε μια λεπτή γραμμή στο άνω βλέφαρό σας από την εσωτερική γωνία. Επεκτείνετε τη γραμμή στην εξωτερική γωνία, αλλά μην την τραβήξετε πέρα από αυτήν. Αυτή η τεχνική κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο πλατιά και πιο εκφραστικά.

Κουκουλωτά μάτια

© depositphotos, © Steven Ferdman

Σε αυτή την περίπτωση, η περίσσεια του δέρματος που κρέμεται πάνω από τα πάνω βλέφαρα κάνει τα μάτια να φαίνονται μικρότερα. Επομένως, πρέπει να προσθέσετε όσο το δυνατόν περισσότερο όγκο στις βλεφαρίδες σας.

Η φαρδιά εφαρμογή eyeliner που καλύπτει ολόκληρες τις πάνω γραμμές των βλεφαρίδων είναι ιδανική για αυτό το σχήμα ματιών. Ένα άλλο κόλπο – χρησιμοποιήστε το πιο σκούρο eyeliner που μπορείτε να βρείτε.

Ανοιχτά μάτια

© depositphotos, © VALERIE MACON

Εάν η απόσταση μεταξύ των ματιών σας είναι μεγαλύτερη από το πλάτος ενός ματιού, έχετε ανοιχτά μάτια.

Για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται λίγο πιο κλειστά, σχεδιάστε ένα τόξο από την εσωτερική γωνία στην εξωτερική γωνία. Στη συνέχεια, τραβήξτε μια γραμμή στο κάτω βλέφαρο ξεκινώντας από τη μέση του ματιού, αλλά μην την τραβήξετε πέρα από την εξωτερική του γωνία. Επίσης, όταν βάζετε μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας, βουρτσίστε τις προς τη γέφυρα της μύτης σας.

Δείτε ακόμη Το “Tie Dye” Μακιγιάζ Ματιών Εξαπλώνεται

Related Post

Μεγάλα μάτια

© depositphotos, © Invision

Τα μεγάλα στρογγυλά μάτια είναι αρκετά εκφραστικά, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φαίνονται λίγο πιο μακρόστενα.

Εφαρμόζοντας eyeliner στο πάνω βλέφαρό σας, σχεδιάστε ένα τόξο περίπου ένα εκατοστό πέρα από την εξωτερική γωνία. Παρεμπιπτόντως, τα “smoky eyes” είναι μια ιδανική τεχνική μακιγιάζ για αυτό το σχήμα ματιών.

Μακρόστενα μάτια

© depositphotos, © Jack Shea

Τα μακρόστενα μάτια θεωρούνται απίστευτα σέξι, αλλά πρέπει να βάζετε eyeliner πολύ προσεκτικά για να αποφύγετε να φαίνονται πιο στενά. Για να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο φωτεινά, τραβήξτε μια γραμμή λίγο μακριά από τη γραμμή των βλεφαρίδων και σκιάστε απαλά.

Περιγραμμίστε τη λεπτή λωρίδα δέρματος μεταξύ των ματιών και των βλεφαρίδων με ένα λευκό μολύβι. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα μαύρο μολύβι για να δώσετε έμφαση στο πάνω βλέφαρο, πυκνώνοντας το κεντρικό τμήμα της γραμμής.

Κλειστά μάτια

© depositphotos, © Byron Purvis

Εάν η απόσταση μεταξύ των ματιών σας είναι μικρότερη από το πλάτος του ενός ματιού, έχετε κλειστά μάτια. Σε αυτή την περίπτωση, ο κύριος σκοπός είναι να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται πιο ανοιχτά.

Θα πρέπει να κάνετε μια διαβάθμιση από ανοιχτές σε σκούρες αποχρώσεις στις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Αρχίστε λίγο πίσω από την εσωτερική γωνία και ξεκινήστε να σχεδιάζετε ένα τόξο. Το άκρο του πρέπει να είναι έξω από την εξωτερική γωνία και ελαφρώς ανυψωμένο.

Δείτε επίσης 5 Επαγγελματικά Κόλπα Μακιγιάζ για Makeover σε 5 Λεπτά

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

8 Φυσικές Μάσκες για Αναζωογόνηση των Κατεστραμμένων Μαλλιών

Ορισμένες παραδοσιακές φυσικές θεραπείες περιποίησης μαλλιών μπορεί να είναι πολύ πιο αποτελεσματικές από τα ακριβά… Read More

17 Μαΐου, 2024

ΠΑΚΟΕ: Πόσο επικίνδυνες είναι οι χρωστικές τροφίμων – Τα πιο επικίνδυνα ΕΨΙΛΟΝ – Πίνακας

Οι  χρωστικές, μεταξύ των άλλων πρόσθετων  τροφίμων,  είναι ουσίες φυσικές ή συνθετικές που προστίθενται σε τροφές έτοιμες προς… Read More

17 Μαΐου, 2024

6 Έξυπνα Κόλπα που θα σας Προστατέψουν από Πορτοφολάδες

Πολλοί πορτοφολάδες περιμένουν πλήθος κόσμου στα εμπορικά κέντρα. Απασχολημένοι ψάχνοντας για τέλεια δώρα, πέφτουν θύματα… Read More

17 Μαΐου, 2024

Φυσικό λίπασμα για φυτά: 10 σπιτικά υλικά για να χρησιμοποιήσετε

Εκτός από τα λιπάσματα που βρίσκουμε σε γεωπονικά καταστήματα, υπάρχουν πολλά καθημερινά υλικά, οικιακά υπολείμματα… Read More

17 Μαΐου, 2024

Πνιγμός στη Θάλασσα: Τι πρέπει να κάνετε αν κινδυνεύετε να Πνιγείτε

Πολλοί κάνουν τις διακοπές τους στη θάλασσα ή σε μια λίμνη. Δυστυχώς, το καλοκαίρι συχνά… Read More

17 Μαΐου, 2024

Πώς να απαλλαγείτε από τα μυρμήγκια στο σπίτι με εύκολο τρόπο

Το καλοκαίρι έρχεται επιτέλους όμως οι υψηλότερες θερμοκρασίες σημαίνουν ότι πολλά έντομα θα επισκεφθούν τα… Read More

17 Μαΐου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα