Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι το αλουμινόχαρτο έχει δυο πλευρές, μια γυαλιστερή και μία ματ. Σύμφωνα με τις εταιρίες και τα εργοστάσια που κατασκευάζουν το αλουμινόχαρτο αυτό οφείλεται στην διαδικασία συμπίεσης όταν τυλίγεται σε ρολά.
Στη συμπίεση η εξωτερική πλευρά που έρχεται σε επαφή με τον βαρύτερο κύλινδρο βγαίνει πιο γυαλιστερή αντίθετα με την εσωτερική που βγαίνει ματ.
Σύμφωνα με την Sanitas η καλύτερη μεριά για να τυλίγετε το φαγητό είναι η γυαλιστερή.
Ποια τακτική είναι καλύτερη να χρησιμοποιήσετε στο πέτρα, ψαλίδι, χαρτί για να κερδίζετε συνεχώς; Όπως… Read More
Δίνουμε πολύ μεγαλύτερη προσοχή στο τι καταλήγει στα τραπέζια μας αυτές τις μέρες. Η ποιότητα… Read More
Οργανώσετε τα ρούχα σας χρησιμοποιώντας τη Μέθοδο KonMari, ώστε να στέκονται όρθια για να εξοικονομήσετε… Read More
Παρά το γεγονός ότι στις μέρες μας οι γυναίκες ενθαρρύνονται να αποδέχονται τον εαυτό τους… Read More
Το καροτέλαιο, που προέρχεται από τους πλούσιους σε θρεπτικά συστατικά σπόρους των καρότων, συχνά θεωρείται… Read More
Εκτός από τις κατσαρίδες που αρχιζούν να εμφανίζονται σιγά σιγά τώρα που καλοκαιριάζει, ένα άλλο… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα