Πως να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας με Σκανδιναβικό Στυλ

Η σκανδιναβική εσωτερική διακόσμηση χαρακτηρίζεται από τρία βασικά στοιχεία – απλότητα, λειτουργικότητα και σύνδεση με τη φύση. Έτσι, εάν είστε ένα άτομο που θέλει καθαρές γραμμές, απλά και γεωμετρικά σχήματα, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, ουδέτερα χρώματα και φυσικό φως, αυτό το στυλ είναι η ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εδώ θα βρείτε μερικές καλές συμβουλές για το πώς να προσθέσετε το σκανδιναβικό στυλ στο σπίτι σας.

Φωτισμός

Ο φωτισμός είναι βασικός στο σκανδιναβικό στυλ. Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι Σκανδιναβοί ζουν πολλούς μήνες στο σκοτάδι, λόγω της γεωγραφικής τους θέσης, έτσι ώστε το φως του ήλιου να είναι ένα εκτιμημένο στοιχείο της διακόσμησης. Οι κουρτίνες θα πρέπει να είναι σε απαλά χρώματα και από ελαφρά υλικά ώστε να επιτρέπουν την ιδιωτική ζωή χωρίς να εμποδίζουν το φυσικό φως να εισέλθει. Επίσης, χρησιμοποιήστε φωτιστικά δαπέδου, επιτραπέζιες λάμπες ή κρεμαστά φωτιστικά για να προσθέσετε διαφορετικά επίπεδα φωτισμού.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή

Φωτεινά χρώματα

Επειδή ο χειμώνας στη Σκανδιναβία είναι πολύ μακρύς και σκοτεινός, τα κυρίαρχα χρώματα στο σκανδιναβικό στυλ είναι πολύ φωτεινά και ουδέτερα, όπως μπεζ, λευκό και ωχρό. Αλλά σε περίπτωση που θέλετε κάποια ποικιλία, μπορείτε να τα συνδυάσετε με ανοιχτό γκρι, μαύρο και κίτρινο.

Πάτωμα

Related Post

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα δώσουν προσοχή στα πατώματα, αλλά αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος, όταν πρόκειται για το σκανδιναβικό στυλ. Αν θέλετε αυθεντικότητα θα πρέπει να επιλέξετε ανθεκτικά ξύλινα πατώματα. Μπορείτε να στρώσετε μια ψεύτικη γούνα ή ένα ριγέ χαλί για να προσθέσετε ζεστασιά στο δάπεδό σας.

Πηγή

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Έπιπλα

Τα σκανδιναβικές έπιπλα είναι απλά και κομψά, με καθαρές γραμμές και λείες στρογγυλεμένες άκρες. Ανοιχτόχρωμοι ξύλινοι καναπέδες, καρέκλες, τραπέζια και τραπεζάκια δίνουν μια ευρύχωρη όψη ώστε ο χώρος να φαίνεται μεγαλύτερος.

Πράσινο

Οι Σκανδιναβοί αγαπούν τη φύση και διακοσμούν με φρεσκοκομμένα λουλούδια και φυλλώδη φυτά τους εσωτερικούς χώρους όσο το δυνατόν περισσότερο για να δώσουν μια χαρούμενη και ευχάριστη οπτική ματιά στο σπίτι τους.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
toftiaxa.gr

Recent Posts

50 Υπέροχες Ιδέες Διακόσμησης Μικρής Βεράντας

Εάν έχετε μια πολύ μικρή βεράντα ή απλώς μια είσοδο, θα πρέπει να τη διακοσμήσετε… Read More

8 Μαΐου, 2024

Σιδέρωμα Κουρτίνας: 7 έξυπνα κόλπα για να μην παιδεύεστε με τις ώρες

Το σιδέρωμα κουρτινών είναι μια πολύ χρονοβόρα και βαρετή εργασία. Ωστόσο, με μικρά έξυπνα κόλπα… Read More

8 Μαΐου, 2024

50 Ράφια από Παλέτες που Μπορείτε να Φτιάξετε Μόνοι σας

Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More

6 Μαΐου, 2024

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το περσινό αντηλιακό;

Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More

6 Μαΐου, 2024

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα