in , , ,

Γιατί Δεν Πρέπει να Χρησιμοποιείτε τα Κινητά Τηλέφωνα ως Ξυπνητήρι

Τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει προέκταση των χεριών μας. Τα χρησιμοποιούμε για τόσες πολλές εργασίες, όπως αίτηση για εργασία, αναζήτηση πληροφοριών ή η εύρεση ενός νέου τόπου διαμονής. Στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι η ζωή θα σταματήσει εντελώς εάν τα καταστρέψουμε κατά λάθος. Και η ρύθμιση του ξυπνητηριού είναι κάτι που σχεδόν όλοι κάνουν στο τηλέφωνό τους, ωστόσο, υπάρχουν μερικά δυσάρεστα πράγματα που μπορούν να συμβούν αν το κάνετε αυτό.

Βραδινός ύπνος: Πόσες ώρες πρέπει να κοιμόμαστε καθημερινά, σύμφωνα με την ηλικία μας

Μπορεί να βλάψει τον ύπνο σας.

© shutterstock.com© depositphotos.com

Αυτό συμβαίνει επειδή κάνουμε κύλιση στις σελίδες κοινωνικών μέσων και τελειώνουμε τις εργασίες στα τηλέφωνά μας πριν κοιμηθούμε. Ωστόσο, όχι μόνο αυτό θα μειώσει το χρόνο που κοιμάστε, αλλά το φως του τηλεφώνου μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του ύπνου και να οδηγήσει σε διαταραχές.

Μπορεί να διαταράξει τη ρουτίνα σας το πρωί.

© depositphotos.com© depositphotos.com

Και πάλι, μόλις πάρουμε ένα τηλέφωνο στα χέρια μας, αρχίζουμε αυτόματα τον έλεγχο των email και των γραπτών μηνυμάτων. Και αυτό, φυσικά, απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο από ό, τι αρχικά προγραμματίσατε, καθυστερώντας την πρωινή ρουτίνα που είναι πραγματικά σημαντική για να διατηρηθούμε σε πρόγραμμα και σε καλή κατάσταση.

Μπορεί να είναι δύσκολο να ακουστεί.

© shutterstock.com© shutterstock.com

Επειδή δεν είναι τόσο δυνατό όσο ένα κανονικό ξυπνητήρι, μπορείτε εύκολα να μην ακούσετε τον ήχο του. Επιπλέον, όλοι έχουμε συνηθίσει τους ήχους που κάνουν τα τηλέφωνά μας κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε μπορεί να είναι αναποτελεσματικό ως ξυπνητήρι για να μας ξυπνήσει από έναν βαθύ ύπνο.

Η μπαταρία του μπορεί να αποφορτιστεί.

© depositphotos.com

Τα ξυπνητήρια σε κινητά τηλέφωνα δεν λειτουργούν όταν η μπαταρία έχει αποφορτιστεί, οπότε αν δεν θέλετε να καθυστερήσετε για κάτι σημαντικό, καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα κανονικό ξυπνητήρι,. Ακόμα κι αν κάνετε πάντα το καλύτερο δυνατό για να τη διατηρείτε πλήρως φορτισμένη, ενδέχεται να μην παρατηρήσετε ότι η μπαταρία σας ξεφορτίζετε πριν αποκοιμηθείτε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

O πιο Έξυπνος τρόπος για να διπλώσετε το σεντόνι με λάστιχο – {ΒΙΝΤΕΟ}

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

3 Φανταστικά DIY Διακοσμητικά Κήπου για να Ζηλεύουν οι Γείτονες!!

7 Τροφές που Βοηθούν στην Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας