in ,

8 Έξυπνα Κόλπα για Ποδηλάτες

Το καλοκαίρι έχετε μεγαλύτερη επιθυμία να οδηγήσετε το ποδήλατό σας περισσότερο από ό, τι συνήθως. Είτε αρχίζετε να πηγαίνετε με αυτό στην εργασία σας είτε βόλτα με τους φίλους σας, δεν υπάρχει τίποτα σαν την αίσθηση του δροσερού ανέμου στο πρόσωπό σας. Ωστόσο υπάρχουν ορισμένα δευτερεύοντα ζητήματα που προκύπτουν στους περισσότερους ποδηλάτες. Τα παρακάτω 8 κόλπα θα σας δώσουν τη λύση.

Προστατέψετε το φόρεμά σας όταν οδηγείτε ποδήλατο

Θα χρειαστείτε:
Λαστιχάκι μαλλιών
Κέρματα ( 50 λεπτά, 1 ευρώ,2 ευρώ)

Για να προστατεύσετε το φόρεμα ή τη φούστα σας κατά την οδήγηση ενός ποδηλάτου, κρατήστε το κέρμα στο πίσω μέρος του ρούχου στο μέσο του μηρού και περάστε το ανάμεσα στα πόδια σας. Στη συνέχεια, πιάστε το μπροστινό μέρος του υφάσματος, τυλίξτε το γύρω από το κέρμα και στερεώστε το στη θέση του με το λαστιχάκι. Τώρα το νόμισμα δεν μπορεί να γλιστρήσει και το φόρεμα ή η φούστα δεν μπορεί να πιαστεί στις ακτίνες της ρόδας.

Καθαρισμός αλυσίδας ποδηλάτου

Θα χρειαστείτε:
2 οδοντόβουρτσες
Αυτοκόλλητη ταινία

Δέστε με την ταινία τις 2 οδοντόβουρτσες στις λαβές τους, έτσι ώστε οι κεφάλες να βλέπουν η μια την άλλη. Σφίξτε τις βούρτσες στην αλυσίδα και γυρίστε τα πεντάλ για να κινηθεί η αλυσίδα. Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να καθαρίσετε την αλυσίδα του ποδηλάτου σας!

Ανοιχτήρι μπουκαλιών

Απλώς χρησιμοποιήστε τα πεντάλ του ποδηλάτου σας για να ανοίξετε μπουκάλια. Σφίξτε το μπουκάλι στο πεντάλ και χτυπήστε την άκρη του πεντάλ με τη γροθιά σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βάση κινητού τηλεφώνου

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το κινητό τους ως GPS όταν οδηγούν τα ποδήλατά τους. Αλλά εάν δεν έχετε μια φανταχτερή βάση, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε ένα φαρδύ λαστιχάκι. Τοποθετήστε το κινητό σας στο τιμόνι και περάστε το λαστιχάκι πάνω από το κινητό μετά από κάτω και τέλος από πάνω.

Τσάντα στη σέλα

Θα χρειαστείτε:
άδειο κουτί υγρών μαντηλιών
τρυπάνι
δεματικό καλωδίων

Αφαιρέστε το καπάκι από το κουτί και ανοίξτε δύο τρύπες σε αυτό, η μία κάτω από την άλλη. Περάστε το δεματικό στις τρύπες και μετά βάλτε το καπάκι πίσω στο κουτί. Στερεώστε το στη σέλα με το δεματικό και έτοιμη η νέα τσάντα σέλας.

Αφαιρέστε τη σκουριά της αλυσίδας

Θα χρειαστείτε:
γυάλινο βάζο
κόκα κόλα
αλουμινόχαρτο

Βάλτε την αλυσίδα στο γυάλινο βάζο, γεμίστε το με κόκα κόλα και αφήστε την για 5 ώρες. Στη συνέχεια, βγάλτε την αλυσίδα από το γυάλινο βάζο, τσαλακώστε λίγο αλουμινόχαρτο στα χέρια σας και χρησιμοποιήστε το για να τρίψετε τη σκουριά από την αλυσίδα του ποδηλάτου.

Αφαιρέστε το γράσο της αλυσίδας

Θα χρειαστείτε:
αλάτι
σαπούνι χεριών

Για να απαλλαγείτε από το γράσο αλυσίδας στα χέρια σας, δοκιμάστε αυτό το τέχνασμα! Βάλτε αλάτι και σαπούνι χεριών στην παλάμη των χεριών σας και πλύνετε τα χέρια σας.

Ποδήλατο με γυμνά πόδια

Θα χρειαστείτε:
2 σφουγγάρια
4 δεματικά καλωδίων

Μπορεί να σας αρέσει να κάνετε ποδήλατο με γυμνά πόδια, ειδικά κατά τη διάρκεια των καυτών καλοκαιρινών μηνών αλλά αυτό είναι αρκετά οδυνηρό για τα πέλματά σας. Για να το αποφύγετε, βάλτε τα 2 σφουγγάρια στα πεντάλ του ποδηλάτου σας. Δέστε τα με 2 δεματικά το καθένα και το πεντάλ χωρίς παπούτσια θα είναι παιχνίδι από τώρα και στο εξής.

πηγή φωτογραφιών:cleverly

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY Γωνιά Χαλάρωσης με Ξύλινες Παλέτες

Πως να Περιορίσετε το Χρόνο του Παιδιού σας σε Ηλεκτρονικές Συσκευές Χωρίς Κλάμα και Ένταση