in ,

15 Πράγματα που Είχαν Απαραίτητα οι Μοντέρνες Γυναίκες στο Παρελθόν Αλλά Δεν θα Αγόραζαν Σήμερα

Η μόδα είναι ένα πολύ εύθραυστο και ευμετάβλητο πράγμα. Μια μέρα, κάτι είναι μοδάτο και την επόμενη έρχεται σε πλήρη αντίφαση. Στην πραγματικότητα, μόνο μια ξεπερασμένη λεπτομέρεια μπορεί να καταστρέψει μια καλά σχεδιασμένη εμφάνιση. Πριν από την επόμενη σεζόν, θα πρέπει να ελέγξετε την ντουλάπα σας για ρούχα που δεν είναι πλέον μοντέρνα και να τα ξεφορτωθείτε. Για να συμβαδίζετε πάντα με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας δημιουργήσαμε μια λίστα αντι-τάσεων που θα μοιραστούμε μαζί σας.

Κλειδοθήκες χνουδωτά ζωάκια

© YAYImages / depositphotos

Στο παρελθόν, όλοι είχαμε αστεία μπρελόκ και τα βάζαμε στις τσάντες μας, ώστε όλοι να τα βλέπουν. Λοιπόν, οι σύγχρονες τάσεις αφορούν το μινιμαλισμό και την απλότητα. Και τέτοια μπρελόκ στις τσάντες μας σίγουρα δεν είναι μινιμαλιστικά.

Παπούτσια με στρογγυλεμένες μύτες

© FedericaMu / RooM / gettyimages© Pierre Suu / GC Images / gettyimages

Αυτά τα παπούτσια δεν φαίνονται πολύ μοντέρνα, ανεξάρτητα από το είδος του ρούχου που τα συνδυάζετε. Αν φοράτε τέτοια παπούτσια με πολύ λεπτό τζιν, είναι κάτι από τη δεκαετία του 2000. Τα μυτερά παπούτσια, τα μοκασίνια ή τα αθλητικά είναι μια πιο μοντέρνα εναλλακτική λύση.

Η κλασική καπαρντίνα

Ακόμα και τα κλασικά είδη αλλάζουν κάθε 10 χρόνια περίπου – ή τουλάχιστον οι λεπτομέρειες και οι διαστάσεις. Σήμερα, οι καπαρντίνες δεν πρέπει να είναι κοντές ή σφιχτά φορεμένες. Αντ’ αυτού, πρέπει να φτάνουν στη μέση της επικαλαμίδας ή ακόμα και στους αστραγάλους σας.

Ανοιχτοί ώμοι

© PacificCoastNews / BWP Media / East News

Οι σχεδιαστές ρούχων παρασύρθηκαν λίγο με αυτήν τη νέα τάση και μέχρι πρόσφατα, ήταν δυνατό να δούμε ανοιχτούς ώμους σχεδόν σε οποιαδήποτε ρούχα, από πιο κομψή εμφάνιση έως αθλητικά ρούχα. Υπήρχαν τόσα ρούχα σε αυτό το στυλ που πολλοί άνθρωποι κουράστηκαν από αυτήν την τάση. Όσες λατρεύουν να επιδεικνύουν τους ώμους τους μπορούν να αγοράσουν μπλουζάκια με λεπτούς ιμάντες.

Ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο

© AXELLE / BAUER-GRIFFIN.COM / East News© Carlos Roque / Broadimage / East News

Η ιδέα να φοράτε ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο από σουέτ, βελούδο ή δέρμα δεν είναι πλέον δημοφιλής. Οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι είναι κακόγουστες και συχνά κάνουν τα πόδια να φαίνονται παχιά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δερμάτινα κολάν

© Black Sheep / CAM Griffith / East News

Τέτοια κολάν μπορούν να κάνουν κάθε ρούχο κακόγουστο . Αν θέλετε να αγοράσετε οπωσδήποτε δερμάτινα κολάν, επιλέξτε αυτά με ματ όψη, επειδή οποιαδήποτε λαμπερή επιφάνεια μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε παχύτερες. Το ιδανικό δερμάτινο παντελόνι δεν πρέπει να είναι πολύ λεπτό. Είναι καλύτερα αν είναι λίγο φαρδιά στο κάτω μέρος.

Φορέματα πουλόβερ

© SOLARPIX.COM / EAST NEWS© TM/Bauergriffin.com / MEGA / Mega Agency / East News

Τα μίντι και μίνι στενά φορέματα πουλόβερ δεν είναι καθόλου μοντέρνα. Επιπλέον, υπάρχει η πιθανότητα να σας δείχνουν με λίγα επιπλέον κιλά. Ένα μακρύ πολύ μεγάλο πουλόβερ ή ένα πλεκτό φούτερ μπορεί να είναι μια εξαιρετική αντικατάσταση.

Κλος φούστες

© Miguel Aguilar, PacificCoastNews / EAST NEWS

Οι δημοφιλείς κλος φούστες, συχνά κατασκευασμένες από νεοπρένιο, περιλαμβάνονται επίσης στη λίστα των αντι-τάσεων. Η απλότητά τους δεν αποτελεί καλό συνδυασμό με άλλα ρούχα. Είναι καλύτερα να τις αντικαταστήσετε με ψηλόμεσες φούστες ή με φορέματα κρουαζέ.

Επιπλέον διακοσμητικά στα μανίκια

© EVERETT COLLECTION / EAST NEWS© MEGA / EAST NEWS

Τέτοια διακοσμητικά στα μανίκια κάνουν την εμφάνισή σας να φαίνεται φθηνότερη. Σήμερα, πιο χαλαρή ενδυμασία χωρίς διακοσμητικά στοιχεία είναι πιο μοντέρνα.

Παπούτσια με κόκκινα πέλματα

© Christian Vierig / Getty Images Entertainment / gettyimages

Μπότες και άλλα είδη παπουτσιών με κόκκινα πέλματα που μιμούνται τα παπούτσια του Christian Louboutin ήταν πολύ δημοφιλή πριν από 5 χρόνια. Σήμερα, αυτό δεν είναι πλέον καλό να τα φοράτε.

Χρώματα νέον

© PG / BauerGriffin.com / MEGA / Mega Agency / East News© MEGA / Mega Agency / East News

Πριν από περίπου 1 έτος, τα πολύ φωτεινά χρώματα έγιναν αρκετά δημοφιλή. Αλλά οι άνθρωποι κουράστηκαν από αυτήν την τάση και τα χρώματα νέον είναι επίσης πολύ δύσκολο να συνδυαστούν με τα καθημερινά ρούχα. Τέτοια χρώματα δεν θα γίνουν ποτέ κλασικά και ακόμα κι αν γίνουν και πάλι μοντέρνα, δεν θα είναι για πολύ.

Πολύ σφιχτά ρούχα

Κάθε σφιχτό ρούχο φαίνεται κακόγουστο και άκομψο. Σήμερα, περισσότερος όγκος είναι καλύτερο.

Μαύρα δερμάτινα μπουφάν

© GVK / Bauergriffin.com / East News© JP, PacificCoastNews / East News

Τα μαύρα δερμάτινα μπουφάν έχουν γίνει αντιδημοφιλή. Αντικαταστάθηκαν με δερμάτινα μπουφάν με φωτεινότερα χρώματα όπως κίτρινο, κόκκινο, πράσινο και μπλε.

Φούστες μάξι

© Bella / Broadimage / East News© /IMP FEATURES / East News

Οι φούστες μάξι μπορούν να καταστρέψουν τη συνολική ενδυμασία σας και να παραμορφώσουν το σχήμα του σώματός σας. Είναι καλύτερα να φοράτε ψηλομεσα ρούχα στο ύψος του αστραγάλου. Τονίζουν την ευαισθησία και τη θηλυκότητα.

Γούρια

brightside

Φαίνεται ότι τα κορίτσια του χθες μαζεύαν γούρια στα βραχιόλια τους. Συνδέονταν συνήθως με προσωπικές αναμνήσεις, σημαντικές στιγμές και ανθρώπους. Γυναίκες όλων των ηλικιών τα φορούσαν. Αλλά τελικά, οι άνθρωποι κουράστηκαν από αυτήν την τάση.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Οι Διακοσμητές Μοιράζονται 10 Τρόπους Ώστε και το Μικρότερο Μπάνιο να Φαίνεται Μεγαλύτερο

Ποιο μουσικό κομμάτι είναι αυτό; Εντοπισμός κομματιών με δωρεάν εφαρμογές! Όλα τα Links!