in , ,

Κάντο μόνος σου! Προσωποποιημένη Σανίδα Κοπής

Η χάραξη του ονόματος ενός φίλου ή μέλους της οικογένειας σε μια σανίδα κοπής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό δώρο, χωρίς πολλή προσπάθεια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ξύλινη σανίδα και ένα λέιζερ! Τι δεν έχετε λέιζερ στο σπίτι; Μην ανησυχείτε, ο ήλιος είναι ο φίλος σας, αλλά θα χρειαστείτε επίσης μερικά άλλα πράγματα για να ξεκινήσετε.

cleverly

Θα χρειαστείτε:
μια ξύλινη σανίδα κοπής
αυτοκόλλητη ταινία αλουμινίου
ένα μαχαίρι χειροτεχνίας ή κοπίδι
έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο
ένα μεγεθυντικό φακό
γυαλιά ηλίου, ως προφύλαξη
καλό καιρό

Πρώτα, σκεφτείτε πώς και πού θέλετε να διακοσμήσετε την ξύλινη σανίδα σας. Ανάλογα με το πόσο μεγάλα θέλετε να είναι τα γράμματα, κολλήστε μία ή δύο ταινίες αλουμινίου στο σημείο που επιλέξατε.

cleverly

Σχεδιάστε τα γράμματα στην αυτοκόλλητη ταινία. Εάν ανησυχείτε ότι αφήνετε αρκετό χώρο για τα γράμματα, ξεκινήστε με το τελευταίο γράμμα και συνεχίστε προς τα πίσω από δεξιά προς αριστερά.

cleverly

Στη συνέχεια, κόψτε τα γράμματα με το μαχαίρι χειροτεχνίας. Περάστε το κατά μήκος των άκρων των γραμμάτων και μετά ξύστε την ταινία μέσα στα περιγράμματα έτσι ώστε η ταινία να μετατραπεί σε διάτρητο.

Μπορείτε να χρωματίσετε τα γράμματα με μαύρο χρώμα πριν τα κόψετε, ώστε να γνωρίζετε ποια τμήματα της ταινίας θα αφαιρέσετε. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για σχέδια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

cleverly

Τώρα πρέπει απλώς να περιμένετε λαμπερό ήλιο. Βγείτε έξω με τη σανίδα και το μεγεθυντικό φακό. Χρησιμοποιήστε τον για να εστιάσετε τις ακτίνες του ήλιου και να χαράξετε το ξύλο που είναι ορατό μέσω της ταινίας.

Φορέστε γυαλιά ηλίου ως προφύλαξη για να προστατεύσετε τα μάτια σας ενώ χαράσσετε τη σανίδα.

cleverly

Στη συνέχεια, αφαιρέστε την ταινία και τυχόν υπολείμματα κόλλας.

cleverly

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

20 Πράγματα που Πρέπει να Πλένουμε Οπωσδήποτε στο Πλυντήριο

12 DIY Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου Υπνοδωματίου