in , , ,

Πώς να Βάψετε ένα Χαλάκι με Χρώματα Κιμωλίας

Η εύρεση για το τέλειο χαλάκι μπορεί να διαρκέσει για πάντα. Οπότε είναι καλό που μπορούμε να σχεδιάσουμε το δικό μας, με χρώματα κιμωλίας και το κατάλληλο χαλάκι ως καμβά. Επιλέξτε βαμβακερά, σιζάλ ή γιούτα με κοντή επίπεδη πλέξη για καλύτερο αποτέλεσμα.

hometalk

Αν θέλετε να διατηρήσετε ένα μικρό μέρος άβαφο, για να φαίνονται τα χρώματα πιο ζωντανά, χρησιμοποιήστε λίγη αυτοκόλλητη ταινία για να καλύψετε το κομμάτι αυτό κατά το βάψιμο.

Το Ευκολότερο Διακοσμητικό Μαξιλάρι από Χαλάκι IKEA μόνο με 2,99!

Χρησιμοποιήστε πρώτα το πιο σκούρο χρώμα και προσθέστε γραμμές εδώ και εκεί, ξεκινώντας από την άκρη. Απλώστε απαλά το χρώμα γύρω από την κύρια γραμμή χρώματος μέχρι να φύγει όλο το χρώμα από το πινέλο σας, για να δημιουργήσετε μια παλαιωμένη όψη. Θυμηθείτε να το κάνετε ΑΠΑΛΑ.

hometalk

Συνεχίστε με το επόμενο χρώμα. Διατηρήστε την ισορροπία μεταξύ χρώματος και άβαφου χώρου και μην γεμίζετε το χαλί με γραμμές. Αφήστε χώρο για τα επόμενα χρώματα.

hometalk

Μετά από τρεις αποχρώσεις που μπορείτε να έχετε ως ουδέτερες, απαιτείται ένα χρώμα για έμφαση. Προσθέστε το εδώ και εκεί, σαν κύματα σε μια γαλήνια θάλασσα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

hometalk

Στο τέλος, προσθέστε μερικές πινελιές λευκού για να διατηρήσετε την ισορροπία και το εσωτερικό φως του χαλιού.

DIY Πομ Πομ Χαλάκι από Σακούλες Σκουπιδιών

hometalk

Παρότι δεν είναι υποχρεωτικό μπορείτε να επιταχύνετε το στέγνωμα των χρωμάτων. Χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι ύφασμα και ΠΟΤΕ μην σιδερώνετε απευθείας το βαμμένο χαλί.

hometalk

Τελειώσατε και σίγουρα θα λατρέψετε το νέο σας χαλάκι που θα ταιριάζει τέλεια στην κρεβατοκάμαρά σας.

hometalk

Πώς να πλέξεις ένα χαλάκι από παλιά μπλουζάκια (Βίντεο)

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

5 Συμβουλές για να Οργανώσετε Σωστά το Σπίτι σας

Προειδοποιητικά Σημάδια ότι το Σπίτι σας έχει Κρυφό Πρόβλημα Μούχλας