in , ,

DIY Κορνίζα Οπτικής Ψευδαίσθησης

Είναι όλα θέμα προοπτικής – είναι το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο; Η εικόνα που φαίνεται εδώ παίζει ανάλογα με τη γωνία που βλέπετε είτε μια νεαρή γυναίκα είτε ένα μικρό κορίτσι. Μάθετε πώς να φτιάχνετε τη δική σας εικόνα δύο όψεων, ώστε να μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας με αυτήν την ωραία οπτική ψευδαίσθηση και να δημιουργήσετε ένα υπέροχο σπιτικό δώρο!

cleverly

Θα χρειαστείτε:
2 εικόνες ίσου μεγέθους
8 τριγωνικά πηχάκια
ένα κομμάτι χαρτόνι
πιστόλι κόλλας
κόλλα χειροτεχνίας

Κόψτε τις εικόνες σε λουρίδες πλάτους 2,5 εκατοστών. Είναι καλύτερο να μαρκάρετε τις γραμμές με μολύβι στο πίσω μέρος της εικόνας και να χρησιμοποιήσετε ένα χάρακα και ένα κοπίδι για να κόψετε κάθε λουρίδα.

cleverly

Κολλήστε τα τριγωνικά πηχάκια δίπλα-δίπλα κατά μήκος της ευρείας πλευράς του χαρτονιού έτσι ώστε η κορυφή των τρίγωνων να βλέπει προς τα πάνω.

cleverly

Κολλήστε τις λωρίδες φωτογραφιών (με τη σωστή σειρά!) στα ξύλινα πηχάκια με την κόλλα χειροτεχνίας. Οι λωρίδες από την πρώτη εικόνα θα κολληθούν στην αριστερή πλευρά κάθε τριγωνικού πηχάκιου. Οι λωρίδες από τη δεύτερη εικόνα θα κολληθούν στη δεξιά πλευρά κάθε τριγωνικού πηχάκιου.

cleverly

Τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι μια όμορφη κορνίζα και είστε έτοιμοι να κρεμάσετε το αριστούργημά σας στον τοίχο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χάρη στην οπτική ψευδαίσθηση των πηχάκιων, θα δείτε ανάλογα με το αν κοιτάτε από τα αριστερά ή από τα δεξιά την πρώτη ή τη δεύτερη εικόνα.

cleverly

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

15 Απίστευτοι Τρόποι Βαψίματος Τοίχων

20 Πράγματα που Πρέπει να Πλένουμε Οπωσδήποτε στο Πλυντήριο