in , , ,

7 Επαγγελματικές Συμβουλές για να Διαρκούν τα Λουλούδια Περισσότερο

Δεν χρειάζεται να είστε ανθοπώλης για να ξέρετε πώς να φροντίζετε τα λουλούδια, ούτε πρέπει να αγοράζετε ακριβά προϊόντα. Υπάρχουν απλά κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διατηρήσετε τα κομμένα λουλούδια πιο φρέσκα και να απολαύσετε την ομορφιά τους περισσότερο!

Τα 15 Καλύτερα Φυτά για Κάθε Δωμάτιο στο Σπίτι

Κρατήστε τα λουλούδια μακριά από οποιοδήποτε φρούτο.

Μην βάζετε φρούτα όπως μήλα, μπανάνες ή ντομάτες δίπλα στα λουλούδια σας. Παράγουν πολύ αιθυλένιο, μια αυξητική ορμόνη υπεύθυνη για τη γήρανση των λουλουδιών. Θα αναγκάσει τα λουλούδια να παράγουν επίσης αιθυλένιο, οπότε θα μαραθούν πιο γρήγορα.

Προσθέστε ζάχαρη, λεμόνι και χλωρίνη.

Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας θρεπτικό μείγμα! Απλά ανακατέψτε ζάχαρη, χυμό λεμονιού και χλωρίνη και προσθέστε το στο νερό του βάζου. Η ζάχαρη έχει θρεπτικά συστατικά, ο χυμός λεμονιού βοηθά τους μίσχους να απορροφούν νερό και η χλωρίνη μειώνει τα βακτήρια. Αντί για χυμό λεμονιού, μπορείτε επίσης να βάλετε νομίσματα στο βάζο.

10 Φυτά που Δημιουργούν το Τέλειο Μικροκλίμα στο Σπίτι

Χρησιμοποιήστε λακ.

Μπορείτε να απολαύσετε τα λουλούδια σας λίγο περισσότερο εάν τα ψεκάσετε με λακ. Ωστόσο, μην το παρακάνετε – ένα λεπτό στρώμα είναι αρκετό. Επίσης, φροντίστε να τα κρατήσετε αρκετά μακριά, ώστε να μην καταστρέψετε τα πέταλα με το ψέκασμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κρατήστε τα λουλούδια μακριά από συσκευές.

Οι τηλεοράσεις, οι φούρνοι μικροκυμάτων και άλλες οικιακές συσκευές εκπέμπουν θερμότητα. Αν είναι πολύ ζεστά, τα λουλούδια θα μαραθούν πιο γρήγορα.

Κόψτε τα κοτσάνια υπό γωνία.

Κόψτε τακτικά τα κοτσάνια για να είναι το κόψιμο καθαρό ώστε να παίρνουν νερό. Η κοπή τους υπό γωνία καθιστά την επιφάνεια μεγαλύτερη και επιτρέπει να απορροφούν περισσότερο νερό. Εάν κοπούν οριζόντια, θα τραβούν λιγότερο νερό καθώς ολόκληρη η επιφάνεια θα αγγίζει το κάτω μέρος του βάζου.

Πλύνετε το βάζο με νερό και χλωρίνη.

Μην βιαστείτε να βγάλετε το βάζο από το ντουλάπι και να ρίξετε αμέσως νερό σε αυτό. Πλύντε το πρώτα με χλωρίνη για να το απολυμάνετε ώστε να υπάρχουν λιγότερα βακτήρια και τα λουλούδια σας να παραμείνουν φρέσκα για περισσότερο.

Μην στεγνώνετε το βάζο με πετσέτα.

Αντί να στεγνώσετε το βάζο με μια πετσέτα, απλώς βάλτε το ανάποδα και αφήστε το να στεγνώσει. Αυτό θα βοηθήσει επίσης στην αποφυγή περισσότερων βακτηρίων στο εσωτερικό του βάζου.

Αυτά τα ΣΠΑΝΙΑ, σε σχήμα καρδιάς ΠΑΧΥΦΥΤΑ είναι τόσο μοναδικά για να είναι Αληθινά!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

4 Στιλ Χτενίσματος που Μπορούν να σας Προκαλέσουν Πονοκέφαλο

5 Έξυπνοι Τρόποι Επαναχρησιμοποίησης Παλιών Lego