in , , , ,

4 Στιλ Χτενίσματος που Μπορούν να σας Προκαλέσουν Πονοκέφαλο

Ένας πονοκέφαλος μπορεί να προκληθεί από διαφορετικούς λόγους: άγχος, υψηλή αρτηριακή πίεση, τραυματισμός ή ακόμα και ο καιρός. Ο τρόπος που επιλέγετε να φτιάξετε τα μαλλιά σας μπορεί επίσης να είναι σημαντικός παράγοντας που σας προκαλεί πονοκέφαλο. Μερικά χτενίσματα ασκούν πίεση στο τριχωτό της κεφαλής σας και μπορεί να οδηγήσουν σε ένα επίπονο συναίσθημα.

Έχεις μακριά μαλλια; Με αυτά τα 4 ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ αλλά κομψά χτενίσματα θα απογειώσεις το λουκ σου φέτος το καλοκαίρι!

Αλογοουρά

Κάτω από τα θυλάκια των μαλλιών σας και στο τριχωτό της κεφαλής σας υπάρχουν πολύ ευαίσθητα νεύρα που μπορούν να προκαλέσουν πόνο. Μια αλογοουρά μπορεί να προκαλέσει αίσθηση σφίξιμου σε πολλά νεύρα ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα πονοκέφαλο. Αυτή η κατάσταση είναι πολύ συχνή και γνωστή ως σύνδρομο πονοκέφαλου αλογοουράς.

Κορδέλες

Τα άτομα που φορούν σφιχτές κορδέλες μπορεί επίσης να έχουν πονοκέφαλο λόγω συμπίεσης και συμβαίνει όταν φοράτε κάτι στο κεφάλι σας που ασκεί συνεχή πίεση στο μέτωπο ή το τριχωτό της κεφαλής σας. Αυτός ο τύπος πονοκέφαλου περιγράφεται συχνά ως μέτρια, σταθερή πίεση και πονάει περισσότερο στην περιοχή όπου το αντικείμενο πιέζει το κεφάλι σας. Εάν φοράτε σφιχτά καπέλα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο πόνος μπορεί να επιδεινωθεί.

Σφιχτές πλεξούδες

Οι υπερβολικά σφιχτές πλεξούδες μπορούν επίσης να προκαλέσουν εξωτερική κεφαλαλγία συμπίεσης. Όταν τα μαλλιά σας είναι πλεγμένα πολύ σφιχτά, ασκείται επιπλέον πίεση στο τριχωτό της κεφαλής σας και, εκτός από την καταστροφή των μαλλιών σας, μπορεί να οδηγήσει σε πονοκέφαλο. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι ορισμένα άτομα επηρεάζονται από εξωτερικούς πονοκεφάλους συμπίεσης περισσότερο από άλλους λόγω υποκείμενων παραγόντων. Για παράδειγμα, μερικές γυναίκες μπορεί να έχουν ένα πιο ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου τους.

Πρόσθετα μαλλιά

Τα σφιχτά πλεγμένα πρόσθετα μαλλιά μπορεί να σας δώσουν μια πανέμορφη χαίτη, αλλά μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε έντονο πονοκέφαλο. Η προσθήκη τόσο μεγάλου βάρους στα μαλλιά σας δημιουργεί πίεση στο κεφάλι σας και το υπερβολικό τράβηγμα στο τριχωτό της κεφαλής και των τριχοθυλακίων μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία στα νεύρα του τριχωτού της κεφαλής.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

ΟΜΟΡΦΙΑ: 14 Εύκολα Χτενίσματα & Αξεσουάρ για να Ανανεώσετε την Εμφάνισή σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

7 Ασυναγώνιστα Καλοκαιρινά Κόλπα Ομορφιάς

7 Επαγγελματικές Συμβουλές για να Διαρκούν τα Λουλούδια Περισσότερο