in , , ,

13 Τάσεις Μόδας που Επανέρχονται Αλλά Δεν τις Θέλουμε

Η μόδα κάνει κύκλο. Αφού έχουν ξεχαστεί για αρκετές δεκαετίες, ορισμένες τάσεις αρχίζουν να επιστρέφουν στο προσκήνιο. Οι τάσεις της δεκαετίας του ’90 και οι αρχές της δεκαετίας του 2000 επιστρέφουν. Λατρεύουμε να είμαστε μοντέρνοι, αλλά αυτές οι 13 τάσεις μόδας δεν είναι πραγματικά αυτό που αναζητούσαμε.

Μόδα και Ομορφιά: 10 λάθη που κάνουμε και χαλάμε εντελώς την εμφάνισή μας!

«Βοδινά» χείλη

© Featureflash Photo Agency / shutterstock© face to face / FaceToFace / REPORTER / East News

Το όνομα αυτής της τάσης δεν είναι καθόλου ελκυστικό και το μακιγιάζ είναι επίσης αμφιλεγόμενο. Θυμάσαι τις γυναίκες της δεκαετίας του ’90 που σχεδίαζαν το περίγραμμα των χειλιών τους με σκούρο καφέ μολύβι και έβαφαν το εσωτερικό ροζ; Λέγονταν «βοδινά» χείλη επειδή μοιάζουν με μια μεσαία ψημένη μπριζόλα. Και ναι, είναι πάλι μοντέρνα.

Κούρεμα χαίτη

© ASSOCIATED PRESS / East News© Xavier Collin / Image Press Agency / BWP Media / East News

Αυτό είναι ίσως το πιο δημοφιλές κούρεμα των τελευταίων 50 ετών για άνδρες και γυναίκες. Το πρώτο κύμα δημοτικότητας ήταν στη δεκαετία του ’70 σε σταρ όπως ο Paul McCartney και ο David Bowie. Στη δεκαετία του ’80 και του ’90 ήταν ακόμα δημοφιλές. Και τώρα, μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, είναι ξανά δημοφιλές μεταξύ διασημοτήτων και απλών ανθρώπων.

Παπούτσια με τετράγωνα δάχτυλα

© Sean Roberts / Everett Collection / East News© IMP FEATURES / East News

Επέστρεψαν στις ντουλάπες των γυναικών στα τέλη του 2019. Και εξακολουθούν να είναι πολύ δημοφιλή.

ΜΟΔΑ Καλοκαίρι 2020: Όλοι μιλούν γι’αυτά τα σχεδόν γυμνά Σανδάλια!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κοντές ζακέτες με κουμπιά

© Jawbreaker / Sony Pictures© PG / BauerGriffin.com / MEGA / Mega Agency / East News

Όλα τα κορίτσια από τη δεκαετία του ’90 φορούσαν κοντές ζακέτες πάνω από μπλουζάκια και φορέματα. Όσες ήταν πιο τολμηρές τα φορούσαν χωρίς άλλο ρούχο, με τα κουμπιά πάνω ή κάτω ανοιχτά. Φαίνεται ότι τώρα ήρθε η ώρα να αγοράσετε ξανά αυτές τις ζακέτες, γιατί σχεδόν όλες οι μοντέρνες στυλίστες φορούν.

Χτένισμα με διπλό κότσο

View this post on Instagram

Baby hairs and moñitos ✨✨

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Αυτό το χτένισμα για παιδιά ήταν δημοφιλές στα ενήλικα κορίτσια τη δεκαετία του ’90 και του 2000. Και τώρα, σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, αυτή η τάση επιστρέφει. Για παράδειγμα, η Jennifer Lopez δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία όπου συνδύασε 2 τάσεις – διπλοί κότσοι και βρεφικά μαλλιά.

Ορατά σουτιέν

© CJ Contino/Everett Collection / East News© Young Ho / Sipa USA / East News

Διαφανείς μπλούζες και άλλα ρούχα που αποκαλύπτουν το σουτιέν είναι και πάλι δημοφιλή. Επίσης, είναι σημαντικό το σουτιέν να είναι φωτεινό και ελκυστικό: είναι μέρος της εμφάνισης τώρα.

Ίσια φράντζα που πλαισιώνει το πρόσωπο

© Featureflash Photo Agency / shutterstock© VALERIE MACON / AFP / East News

Όταν ήμασταν στο σχολείο, πολλά κορίτσια είχαν αλογοουρά με ίσια φράντζα που πλαισίωνε τα πρόσωπά τους. Τα πιο τυχερά κορίτσια, που θα μπορούσαν να πείσουν τους γονείς τους, τις έβαφαν κιόλας. Και τώρα που είχε ξεχαστεί, επέστρεψε.

Χαβανέζικα πουκάμισα

© Ace Ventura: Pet Detective / Morgan Creek Entertainment© MEGA / Mega Agency / East News

Τα ρούχα με φωτεινά μοτίβα ήταν πολύ δημοφιλή τη δεκαετία του ’50 -60 και ο Έλβις Πρίσλεϊ ήταν μια τεράστια επιρροή. Αργότερα, στη δεκαετία του ’90, όλοι είχαν πιθανώς ένα πουκάμισο σαν αυτό. Εάν εξακολουθείτε να έχετε ένα από αυτά, μπορείτε να το φορέσετε σήμερα.

Σανδάλια με μακριά κορδόνια

© Featureflash Photo Agency / shutterstock© Jeffrey Mayer / Broadimage / Broad Image / East News

Είμαστε σίγουροι ότι πιθανότατα είχατε σανδάλια που χρειάζονταν μισή ώρα για να φορέσετε. Τώρα, είναι και πάλι στη μόδα. Θα ρισκάρετε να τα αγοράσετε σήμερα;

Ογκώδεις αλυσίδες στο λαιμό

© Chicago Art Department / Wikimedia Commons© Invision / Invision / East News

Οι αλυσίδες έχουν φορεθεί για αρκετούς αιώνες, αλλά αν μιλάμε για τη σύγχρονη ιστορία, οι ογκώδεις αλυσίδες έγιναν δημοφιλείς τη δεκαετία του ’60 και του ’70. Ήταν η εποχή μιας τεράστιας επανάστασης της μόδας και όταν εμφανίστηκε η πανκ κουλτούρα. H μορφή αυτού του κινήματος, ο Sid Vicious, φορούσε μια τεράστια αλυσίδα στο λαιμό του. Μπορείτε να τις δείτε ως αξεσουάρ σήμερα στις διασημότητες.

Φριζαρισμένα μαλλιά

© EAST NEWS© Featureflash Photo Agency / shutterstock

Ήταν το όνειρο όλων των κοριτσιών στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Και τώρα έχουν επιστρέψει στην τάση αλλά το στυλ είναι λίγο διαφορετικό προσθέτοντας περισσότερο όγκο.

Χαμηλοκάβαλο παντελόνι

© EVERETT COLLECTION / EAST NEWS© Zabulon Laurent / ABACA / Abaca / East News

Ενώ είμαστε ευχαριστημένοι με τα ψηλοκάβαλα παντελόνια, όλο και περισσότερες διασημότητες εμφανίζονται τώρα με χαμηλοκάβαλο παντελόνι. Ελπίζουμε ότι δεν θα είναι τόσο χαμηλό όσο όταν πρωτοεμφανίστηκε αρχικά ως τάση.

Μεταλλιζέ βλεφαρίδες

© Steve Granitz / Contributor / WireImage / Gettyimages© DUALIPA / twitter

Το απίστευτα φωτεινό μακιγιάζ από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 κάνει την επιστροφή. Το ματ μακιγιάζ δεν είναι πλέον δημοφιλές – το μεταλλιζέ είναι, αλλά δεν αφορά μόνο τις βλεφαρίδες αλλά και τα χείλη. Φαίνονται καλύτερα από ό, τι στο παρελθόν.

ΜΟΔΑ: Πώς μπορούμε να φορέσουμε το φουλάρι, την πασμίνα και το κασκόλ! 25 τρόποι [ΒΙΝΤΕΟ]

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.5 / 5. Αξιολογήσεις: 11

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ένα Κορίτσι Μεταμορφώνει Παλιά Ρούχα σε Μοντέρνα Κομμάτια

10 Λεπτομέρειες που Έκαναν το Βασιλικό Στυλ Σύμβολο Μόδας