in , , , ,

10 Συμβουλές για να Φαίνεστε Νεότερες από ό, τι Είστε Πραγματικά

Όταν σκεφτόμαστε την αιώνια νιότη, καταλήγουμε να διαβάζουμε για διαφορετικούς ορούς και λοσιόν που υπόσχονται θαύματα. Ωστόσο, από τα χτενίσματα έως την περιποίηση των βλεφαρίδων σας μπορούν να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην εμφάνισή σας. Και υπάρχουν πολλοί εκπληκτικοί τρόποι για να αποτυπώσετε αυτήν τη νεανική λάμψη που δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από μερικές αλλαγές στην εμφάνισή σας.

Όπως οι Γιαπωνέζες: 10 Καθημερινές Συνήθειες από Γιαπωνέζες ώστε να Φαίνεστε και να Νιώθετε Νεότερες

Αποφύγετε την υπερβολική εφαρμογή μακιγιάζ.

© Zach Lucero / unsplash.com© Connor Wilkins / unsplash.com

Το “contouring” έχει γίνει τάση και πολλές γυναίκες το κάνουν τακτικά, πιστεύοντας ότι θα τους δώσει μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Ωστόσο, αυτή δεν είναι καλή επιλογή εάν θέλετε να φαίνεστε νέες. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε τη χρήση μάσκαρας κάτω από τις βλεφαρίδες σας, καθώς μπορεί να δημιουργήσει ψεύτικους μαύρους κύκλους.

Φορέστε το σωστό μέγεθος σουτιέν.

© depositphotos.com

Επιλέξτε σωστό μέγεθος σουτιέν. Πρώτα απ’ όλα, θα σας βοηθήσει με τη στάση σας. Θα σας κάνει να φαίνεστε ψηλότερες και 5 κιλά πιο αδύνατες. Χαλαρά σουτιέν μπορεί να προκαλέσουν πτώση του στήθους σας. Η τέλεια θέση είναι στο μέσο του αγκώνα και του ώμου σας και θα φαίνεστε πιο νέες και ζωντανές.

Η οδήγηση μπορεί να επιταχύνει τις ρυτίδες.

© depositphotos.com

Αφιερώνουμε πολύ χρόνο στην οδήγηση και επειδή τα παράθυρα του αυτοκινήτου δεν μας προστατεύουν από τις επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου, ενδέχεται να καταλήξουμε σε περισσότερες ρυτίδες, ειδικά από τη μία πλευρά. Γι’ αυτό δεν πρέπει ποτέ να οδηγείτε χωρίς πρώτα να βάζετε αντηλιακό. Επιλέξτε δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF 15 και εφαρμόζετε πάντα στο πρόσωπο και το λαιμό σας.

Προτιμήστε παχύτερα φρύδια.

© shutterstock.com© shutterstock.com

Καθώς μεγαλώνουμε, αρχίζουμε να χάνουμε τα μαλλιά μας και τα φρύδια δεν αποτελούν εξαίρεση. Αφήστε τα φρύδια σας να γίνουν παχύτερα ή μάθετε να τα γεμίζετε με μακιγιάζ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Η ΠΑΛΙΑ NIVEA: 10 Άγνωστες Χρήσεις για την Κρέμα Nivea

Χρησιμοποιήστε κόκκινο κραγιόν.

© depositphotos.com

Καθώς μεγαλώνουμε, οι φυσικές γραμμές γύρω από τα χείλη μας εξασθενίζουν και γι’ αυτό είναι καλύτερο να εφαρμόζουμε κόκκινο κραγιόν ή τουλάχιστον κόκκινες αποχρώσεις. Αυτό το χρώμα δεν συμβολίζει μόνο τη νεότητα, αλλά και τη θηλυκότητα, τη σεξουαλικότητα, την ομορφιά και την υγεία.

Κατσαρώστε τις βλεφαρίδες σας.

© shutterstock.com

Παρόλο που αυτό φαίνεται απλό, μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει πολύ. Το κατσάρωμα των βλεφαρίδων σας θα ανοίξει τα μάτια σας και θα φαίνεστε πιο ζωντανές και νεότερες. Δοκιμάστε να εφαρμόσετε βρεφική ταλκ πριν χρησιμοποιήσετε μάσκαρα. Βουτήξτε μια μπατονέτα και καλύψτε τις με ταλκ. Επίσης, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα primer για να διατηρήσετε τη μάσκαρα στη θέση της και να δώσετε όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες σας.

Χρησιμοποιήστε το ρουζ με τον σωστό τρόπο.

© shutterstock.com

Εφαρμόστε ρουζ στο ύψος των ζυγωματικών και μην το χρησιμοποιείτε στις κοιλότητες των μάγουλων. Καθώς μεγαλώνετε, το πρόσωπο χάνει λίπος και τα μάγουλα φαίνονται λίγο πιο ρουφηγμένα.

Επιλέξτε καλύτερη στάση του σώματος.

© shutterstock.com

Η κακή στάση του σώματος μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες. Αποφύγετε να καμπουριάζετε όταν κάθεστε σε μια καρέκλα ή όταν σηκώνεστε όρθιοι. Όταν μιλάτε στο τηλέφωνό σας, αποφύγετε να το κρατάτε με τον ώμο σας, κουβαλάτε τσάντες που δεν είναι γεμάτες με πράγματα και να σηκώνετε βαριά πράγματα προσεκτικά. Αυτό όχι μόνο θα έχει ως αποτέλεσμα νεότερη εμφάνιση, αλλά θα σας βοηθήσει με τον πόνο στην πλάτη, τον αυχένα και τον ώμο, πονοκεφάλους, αναπνευστικές δυσκολίες και κόπωση.

Γεμίστε την ντουλάπα σας με φωτεινά ρούχα.

© VINCENZO PINTO/AFP/East News© Jordan Strauss/Invision/AP/East News

Γεμίστε την ντουλάπα σας με χαρούμενα χρώματα όπως πράσινο, μπλε, λευκό ή πορτοκαλί καθώς θα φωτίσουν το πρόσωπό σας και θα αναδείξουν την ομορφιά σας. Βάλτε στην άκρη ρούχα με ουδέτερα χρώματα, γκρι και μαύρο που ενώ μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατες, μπορούν επίσης να σας γερνούν. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να θέλετε να φοράτε παντελόνια και μπλουζάκια σκούρου χρώματος, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε φωτεινά κοσμήματα ή άλλες πολύχρωμες πινελιές.

Φτιάξτε τα μαλλιά σας.

© Guillermo, PacificCoastNews/EAST NEWS

Μακριές αφέλειες θα κρύψουν τη διαδικασία γήρανσης. Αυτό συμβαίνει επειδή θα απαλύνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, θα εστιάσει στα μάτια σας και θα κρύψει τις ρυτίδες ή τις λεπτές γραμμές.

Αυτά τα 10 λάθη στο μακιγιάζ που κάνει κάθε γυναίκα και την κάνουν να μοιάζει μεγαλύτερη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

20 Σχεδιαστικά Λάθη που Φαίνονται Εξωπραγματικά

7 Τροφές που Μειώνουν τα Σημάδια της Ακμής