in , ,

10 Λεπτομέρειες που Έκαναν το Βασιλικό Στυλ Σύμβολο Μόδας

Εάν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στους εκπροσώπους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, θα παρατηρήσετε ασυνήθιστες λεπτομέρειες συχνά στα ρούχα τους. Για παράδειγμα, η Κέιτ Μίντλετον εμφανίζεται συχνά με παντελές, ενώ η Μέγκαν Μάρκλ λατρεύει τις καπαρντίνες. Είναι δύσκολο να πούμε αν τα επέλεξαν οι ίδιες ή είναι το αποτέλεσμα της επιτυχημένης δουλειάς των στυλιστών τους. Ό, τι κι αν είναι, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: για να φαίνεσαι βασιλικός, δεν χρειάζεται να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Εκτός από το στυλ της πριγκίπισσας Diana και της Kate Middleton, ερευνήσαμε επίσης το στυλ της Meghan Markle. Παρά το γεγονός ότι παραιτήθηκαν από τον βασιλικό τους τίτλο, εξακολουθεί να προτιμά πολυτελή στυλ που συνάδουν με τις παραδόσεις των Windsor.

Καλσόν που ταιριάζουν με το χρώμα του φορέματος

© JACQUES DEMARTHON / AFP / East News© Anwar Hussein / WireImage / Gettyimages

Η Νταϊάνα, όπως όλοι οι εκπρόσωποι της βασιλικής οικογένειας, έπρεπε να φορούν καλσόν στις επίσημες εκδηλώσεις.Η πριγκίπισσα συχνά τα επέλεγε σε έντονα χρώματα για να ταιριάζουν με τα ρούχα της.

Οι εσπαντρίγιες είναι τα καλύτερα καλοκαιρινά παπούτσια

© James Whatling / Mega Agency / East News© James Whatling / MEGA / Mega Agency / East News© DAVID HARRISON / AFP / Gettyimages

Είναι σίγουρα ο αγαπημένος τύπος καλοκαιρινών παπουτσιών μεταξύ όλων των βασιλικών κυριών. Αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καλοκαιρινής ντουλάπας της Kate και της Meghan.

Μπλε eyeliner

© AFP / East News© Liu Heung Shing / AP / East News

Το eyeliner στο χρώμα του ουρανού έγινε ένα από τα σήματα κατατεθέν της Νταϊάνα. Η φωτεινή απόχρωση τόνισε το βάθος των ματιών της πριγκίπισσας και ήταν το μικρό μυστικό της όπλο.

Το τουίντ είναι το μυστικό όπλο των βασιλικών γυναικών

© MEGA / Mega Agency / East News© Pete Maclaine / i-Images / East News

Τα γυαλιστερά περιοδικά ονόμασαν ανεπίσημα την Kate Middleton τη «Βασίλισσα του τουίντ». Η ντουλάπα της περιέχει μεγάλη ποικιλία από μάλλινα είδη, από κοστούμια τουίντ έως μπουφάν.

Γυμνοί ώμοι

© Stephen Lock / i-Images / East News© James Whatling / MEGA / Mega Agency / East News

Σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, απαγορεύεται στις κυρίες να καλύπτουν τους ώμους τους. Ωστόσο, η Meghan Markle παραβίασε αυτόν τον κανόνα ξανά και ξανά. Αλλά το έκανε με τόση χάρη που ακόμη και η βασίλισσα έκανε τα στραβά μάτια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αν μιλάμε για παντελόνια, ας μιλήσουμε για παντελόνες

© Express Syndication / MEGA / Mega Agency / East News© MEGA / Mega Agency / East News© MEGA / Mega Agency / East News

Φαίνεται ότι οι παντελόνες είναι ένα από τα αγαπημένα της Kate Middleton και έχουν ήδη γίνει το σήμα κατατεθέν της. Η μελλοντική βασίλισσα τα συνδυάζει επιδέξια με κομψά παπούτσια με ψηλά τακούνια και πρακτικά πάνινα παπούτσια.

Φωτεινά χρώματα

 James Whatling / MEGA / Mega Agency / East News© James Whatling / Mega Agency / East News© Nieboer / DDP Images / East News

Η Meghan είναι οπαδός των μαύρων και ουδέτερων χρωμάτων. Αλλά μπορεί συχνά να εμφανιστεί με ρούχα που διαθέτουν έντονα, φωτεινά χρώματα, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με το δέρμα της.

Καπαρντίνες: όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο

© Andrew Parsons / i-Images / i-images / East News© Stephen Lock / i-Images / i-images / East News© MICHAEL BRADLEY / AFP / East News

Καταλαμβάνουν μια σημαντική θέση στην ντουλάπα της γυναίκας του πρίγκιπα Χάρι. Επανειλημμένα, η Meghan έχει επιδείξει την ικανότητά της να δημιουργεί κομψή, αλλά μοντέρνα εμφάνιση με τα πιο μοντέρνα πανωφόρια.

Φορέματα κάπα

© MEGA / Mega Agency / East News© MEGA / East News© Han Yan / Xinhua News / East News

Μια άλλη ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια της ντουλάπας της Meghan είναι τα φορέματα κάπα. Αναδεικνύουν την κομψότητα της Markle και αποτελούν εξαιρετική επιλογή για επίσημες τελετές και σημαντικές συναντήσεις.

Πειράματα με αξεσουάρ

marieclaire

Η Νταϊάνα αγαπούσε τους πειραματισμούς με αξεσουάρ. Μια σειρά από μαργαριτάρια που φοριούνται στο πίσω μέρος, ένα κολιέ με ζαφείρια ως τιάρα και γάντια σε διαφορετικά χρώματα – αυτά ήταν μερικά από τα αγαπημένα κόλπα της πριγκίπισσας.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

13 Τάσεις Μόδας που Επανέρχονται Αλλά Δεν τις Θέλουμε

4 DIY Ιδέες για Υπέροχο Φωτισμό στο Σπίτι και στον Κήπο