in , ,

8 Πράγματα που Αποκαλύπτουν ότι το Σπίτι σας Έχει Κολλήσει στη Δεκαετία του 90

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που πραγματικά είναι διαχρονικά. Δυστυχώς, σε αυτά δεν ανήκουν οι τάσεις που υπήρξαν δημοφιλείς κατά τη δεκαετία του 90.

Αν υπάρχουν ακόμα πράγματα στο σπίτι σας όπως πλαισιωμένες ταπετσαρίες, μπεζ τοίχοι και ανάκλιντρα τότε είναι πολύ πιθανόν πως ο χώρος σας μοιάζει να έχει μείνει σχεδόν δύο δεκαετίες πίσω. Τα καλά νέα είναι ότι με μερικές μικρές αλλαγές μπορείτε να το αναβαθμίσετε και να δημιουργήσετε ένα σπίτι που θα ανήκει στο τώρα.

10 Λάθη που Μετατρέπουν τα Σπίτια μας σε Χάος

Όλα μοιάζουν να έχουν τις 50 αποχρώσεις του μπεζ Δεν είμαστε σίγουροι γιατί όλα ήταν μπεζ τη δεκαετία του 90, αλλά… όλα ήταν μπεζ τη δεκαετία του 90. Μπεζ τοίχοι, μπεζ χαλιά, μπεζ έπιπλα – πολύ ουδέτερα και θα λέγαμε και μουντά. Αργότερα το μπεζ αντικαταστάθηκε από το γκρι και σήμερα ψάχνουμε ανάμεσα σε λευκά. Αν το σπίτι σας θέλετε να είναι μοντέρνο, αλλά να παραμείνει ουδέτερο, απομακρύνετε το μπεζ και καλωσορίστε το λευκό.

Απομακρύνετε το μπεζ και καλωσορίστε το λευκό.

Οι τοίχοι σας μοιάζουν να έχουν χάσει μια μάχη με τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη Η τεχνοτροπία βαφής τοίχων με σφουγγάρι ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής τη δεκαετία του 90. Δυστυχώς όχι πια και ίσως είναι καιρός να την αποχαιρετίσετε κι εσείς. Αν εξακολουθείτε να θέλετε κάποια τεχνοτροπία στους τοίχους προτιμήστε το όμπρε – θα κάνει το σπίτι σας να φαίνεται πολύ πιο σύγχρονο.

Η τεχνοτροπία βαφής τοίχων με σφουγγάρι ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής τη δεκαετία του 90.

Τα 10 Κοινά Λάθη στην Επιλογή Χρωμάτων για το Σπίτι

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ένα ογκώδες ανάκλιντρο πρωταγωνιστεί στον χώρο Τα μεγάλα και άνετα ανάκλιντρα είναι ιδιαίτερα άνετα, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία γι αυτό. Είναι όμως πολύ 90s και σίγουρα όχι από τα πιο κομψά έπιπλα που μπορεί να έχει ένας ιδιοκτήτης σήμερα στο σπίτι. Για να εκσυγχρονίσετε τον χώρο σας προτιμήστε μία επικλινή κομψή καρέκλα ή κάποιο ottoman σε συνδυασμό με μια πολυθρόνα. Είναι άνετα και, κυρίως, μοντέρνα.

Απομακρύνετε τα ογκώση ανάκλιντρα.

36 Λάθη που Μειώνουν τη Διάρκεια Ζωής των Οικιακών Συσκευών

Το μπάνιο σας θυμίζει κάτι από Hollywood Τα φωτάκια γύρω από τον καθρέπτη του μπάνιου που το έκαναν να φαίνεται με καμαρίνι κάποιας διάσημης σταρ ήταν από τις μεγάλες τάσεις της δεκαετίας του 90. Μπορεί τότε να σας έκαναν να νιώθετε σαν μεγάλη σταρ, σήμερα όμως θεωρούνται υπερβολή. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να τα αντικαταστήσετε με κάτι πιο κομψό, όπως για παράδειγμα κυλινδρικές απλίκες και θα δείτε πως το μπάνιο ας αυτόματα θα γίνει πιο μοντέρνο.

Μπορεί τότε να σας έκαναν να νιώθετε σαν μεγάλη σταρ, σήμερα όμως θεωρούνται υπερβολή.

Δείτε εδώ υπέροχες ιδέες για το σπίτι!

via spirossoulis

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

7 Οικονομικοί Τρόποι να Δημιουργήσετε έναν Τοίχο Έμφασης

Μόδα και Ομορφιά: 10 λάθη που κάνουμε και χαλάμε εντελώς την εμφάνισή μας!