in , ,

8 Διαφορετικοί Τρόποι για να Φτιάξετε Νόστιμο Σάντουιτς Χωρίς να Χρησιμοποιήσετε Ψωμί

Εάν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, μερικές φορές είναι καλή ιδέα να αποφύγετε να τρώτε πάρα πολύ ψωμί. Αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι πρέπει να σταματήσετε να τρώτε το αγαπημένο σας σάντουιτς που μπορεί να φτιαχτεί από σχεδόν οτιδήποτε και συχνά από πολύ πιο υγιεινά συστατικά. Παρακάτω θα βρείτε 8 Διαφορετικούς Τρόπους για να Φτιάξετε Νόστιμο Σάντουιτς Χωρίς να Χρησιμοποιήσετε Ψωμί.

Σάντουιτς σολομού με φύλλα μαρουλιού

Αυτή η θαυμάσια εναλλακτική λύση όχι μόνο ικανοποιεί την ανάγκη του σώματός σας για λιπαρά οξέα Ωμέγα-3, αλλά επίσης σας σταματά να αισθάνεστε πεινασμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

brightside.me

Σάντουιτς φτιαγμένο με πιπεριές

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ψωμί με φέτες πιπεριών. Αν θέλετε να φτιάξετε όχι μόνο ένα πιο νόστιμο, αλλά και πιο γεμάτο σάντουιτς, μπορείτε να προσθέσετε μια ποικιλία υλικών όπως τυρί, σπανάκι και κομμάτια αβοκάντο.

brightside.me

Σάντουιτς από μελιτζάνες στη σχάρα

Ψήστε τη μελιτζάνα και στις δύο πλευρές, με γέμιση από τα αγαπημένα σας υλικά. Συνιστούμε ντομάτες, μανιτάρια και φύλλα μαρουλιού.

brightside.me

Σάντουιτς με τηγανίτες από ταπιόκα

Η ταπιόκα είναι ένα αλεύρι που είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και απαραίτητα λιπαρά οξέα, αλλά ταυτόχρονα δεν περιέχει γλουτένη. Μπορεί να μην το έχετε δοκιμάσει ποτέ, αλλά οι τηγανίτες ταπιόκα είναι νόστιμες.

brightside.me

Σάντουιτς με εύκολα ψωμάκια (Flatbread) από αλεύρι πράσινης μπανάνας (plantain)

Το ψωμι από αυτό το είδος «άγριου» αλευριού έχει πάντα μια ελαφρώς πικάντικη γεύση, καθώς και ένα απαλό πρασινωπό χρώμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και με το συνηθισμένο ψωμί – προσθέτοντάς κρέας, λαχανικά ή ρύζι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

brightside.me

Σάντουιτς αγγουριού

Με αυτήν την κάπως ασυνήθιστη παραλλαγή σάντουιτς όχι μόνο ξεφορτώνεστε την πείνα, αλλά και τη δίψα. Απλώς κόψτε ένα αγγούρι κατά μήκος και αφαιρέστε το εσωτερικό. Γεμίστε το με τα αγαπημένα σας υλικά και ετοιμαστείτε για την πιο ασυνήθιστα «ζουμερή» γεύση!

brightside.me

Χάμπουργκερ ντομάτας

Το κάνετε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα κάνατε ένα συνηθισμένο σάντουιτς. Επιλέξτε το αγαπημένο σας γέμισμα και πιάστε το με μια οδοντογλυφίδα. Απολαύστε αυτό το όμορφο άρωμα λαχανικών.

brightside.me

Σάντουιτς από μανιτάρια shiitake

Τα μανιτάρια Shiitake θεωρούνται σύμβολο της νεότητας και της μακροζωίας. Και όταν τα συνδυάζετε σε ένα σάντουιτς με άλλα λαχανικά και μερικά βότανα, είναι μια πραγματική βόμβα βιταμινών! Αυτή είναι μια εξαιρετική, υγιεινή εναλλακτική λύση στη χρήση ψωμιού, η οποία όχι μόνο βοηθά το σώμα σας, αλλά και την σιλουέτα σας.

brightside.me

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

4 Λόγοι που ένα Ενυδρείο Μπορεί να Αλλάξει τη Ζωή σας

14 συμβουλές ομορφιάς που θα κάνουν την ζωή κάθε γυναίκας ευκολότερη