in , , ,

7 Οικονομικοί Τρόποι να Δημιουργήσετε έναν Τοίχο Έμφασης

Σίγουρα έχετε ακούσει ότι το σπίτι σας είναι η αντανάκλαση του εαυτού σας. Τα έπιπλα, το δάπεδο, ακόμη και η διαρρύθμιση λέει κάτι για το ποιοι είστε και πώς ζείτε. Και ξεκινά με τη διακόσμηση σπιτιού, φυσικά. Αλλά όταν τα οικονομικά περιορίζουν το στυλ σας, είναι δύσκολο να αισθανθείτε ότι έχετε την ελευθερία να εκφραστείτε. Αντί να αποθαρρύνεστε, εστιάστε σε έναν μόνο τοίχο για να μετατρέψετε το σπίτι σας, σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο.

Τοποθετήστε ξύλινα πηχάκια και βάψτε

Pink Little Notebook

Δώστε στους τοίχους σας αρχιτεκτονική όψη, τοποθετώντας φθηνά ξύλινα πηχάκια σε κομψά σχήματα και βάψτε τα. Τα σκούρα χρώματα είναι ένας σίγουρος τρόπος για να δώσετε λίγη έμφαση σε οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό φυσικό φως για να το εξισορροπήσετε.

Βάψτε μόνο τα 2/3 του τοίχου

Sunset Magazine

Βάψτε τα 2/3 του δωματίου σας μια τολμηρή νέα απόχρωση και αφήστε ή βάψτε το πάνω 1/3 λευκό για μια υπέροχη εμφάνιση! Με αυτόν το τρόπο το ταβάνι φαίνεται ψηλότερο και οι τοίχοι πιο όμορφοι.

Διακοσμήστε έναν τοίχο με στένσιλ

Spoonful of Imagination

Οι τοίχοι με έμφαση είναι πλέον δεδομένοι σε πολλά σπίτια, αλλά ήρθε η ώρα να προσθέσετε κάτι παραπάνω. Για να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή εμφάνιση διακοσμήστε τον τοίχο με ένα έντονο στένσιλ.

Φτιάξτε ένα κάλυμμα τοίχου

East Coast Creative

Εάν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να αλλάξετε τους τοίχους σας, εδώ είναι ένας άλλος τρόπος για να τους καλύψετε χωρίς να αφήσετε κανένα σημάδι. Τοποθετήστε μεγάλες σανίδες από κόντρα πλακέ και προσθέστε διακοσμητικές λεπτομέρειες. Θα προσθέσετε υφή και βάθος στους τοίχους και είναι εύκολο να αλλαχτεί αν το βαρεθείτε.

Δημιουργήστε ένα εφέ ombre

Domestically Speaking

Αυτό το φοβερό ξεθωριασμένο αποτέλεσμα είναι το αποτέλεσμα έξυπνης ανάμειξης χρωμάτων και συνδυασμού βουρτσών. Αυτός ο τοίχος κάνει το ταβάνι να φαίνεται οπτικά ψηλότερο και προσφέρει μια ευρύτερη επιλογή χρωμάτων στη διακόσμηση. Είναι ιδανικός για μικρά δωμάτια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διακοσμητικά πάνελ ψεύτικων τούβλων

From My Front Porch to Yours

Αν και αυτή η επιλογή είναι ελαφρώς πιο ακριβή, είναι λιγότερο από το 1/10 του κόστους για να τοποθετήσετε πραγματικά τούβλα. Μόλις τα αγοράσετε, μην φοβάστε να τα βάψετε και να τα παλαιώσετε για να δημιουργήσετε την όψη που θέλετε.

Μετατρέψτε έναν τοίχο σε έναν τεράστιο μαυροπίνακα

hometalk

Χρήσιμο, διασκεδαστικό και πολύ πιο ενδιαφέρον από έναν απλό, ουδέτερο τονισμένο τοίχο, ένας τοίχος μαυροπίνακας έχει όλη τη γοητεία ενός σκοτεινού τοίχου έμφασης, σε συνδυασμό με τη χρηστικότητα ενός γιγαντιαίου πίνακα. Τα παιδιά σας θα το λατρέψουν και το ίδιο και εσείς, ειδικά όταν έχετε να γράψετε μια λίστα για ψώνια ή να κάνετε πράξεις.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY: Πώς να Φτιάξετε Εύκολα μια Ονειροπαγίδα

8 Πράγματα που Αποκαλύπτουν ότι το Σπίτι σας Έχει Κολλήσει στη Δεκαετία του 90