in , , ,

34 Φανταστικές ιδέες για επιδιόρθωση και μεταποίηση τζιν και ρούχων! Βίντεο

Η μόδα προχωράει συνεχώς και ότι έμοιαζε τάση πριν από μερικά χρόνια, τώρα φαντάζει κάπως ξεπερασμένο. Στο παρακάτω βίντεο θα βρείτε ιδέες για να ξαναζωντανέψετε παλιά σας ρούχα, δίνοντας τους καινούργια όψη ή δημιουργώντας κάτι εντελώς διαφορετικό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και παράλληλα να έχετε “νέα” ρούχα.

34 Φανταστικές ιδέες για επιδιόρθωση και μεταποίηση τζιν και ρούχων!
34 Φανταστικές ιδέες για επιδιόρθωση και μεταποίηση τζιν και ρούχων!

Αν έχετε ένα τζιν που το αγαπάτε αλλά δεν σας ταιριάζει απόλυτα πλέον δείτε πώς μπορείτε να το μετατρέψετε σε ψηλόμεσο εφαρμόζοντας μια ελαστική ζώνη. Μπορείτε επίσης να διορθώσετε σαγιονάρες που έχουν κοπεί. Απλώς αφαιρέστε τα κατεστραμμένα κομμάτια και αντικαταστήστε με την αγαπημένη σας κορδέλα. Μπορείτε να συνδυάσετε και δυο κορδέλες μαζί για πιο funky αποτέλεσμα.

27 φανταστικοί τρόποι να μεταποιήσετε παλιά ρούχα και να εξοικονομήσετε Χρήματα! Βίντεο

Παλιά τζιν ή σκισμένα μπορείτε να τα μετατρέψετε σε τσάντες μεταφορές για τα ψώνια και τις βόλτες σας. Στο βίντεο θα βρείτε όλες τις οδηγίες ραψίματος.

Παρακολουθήστε ολόκληρο το βίντεο για να ανακαλύψετε πολλές καταπληκτικές μετατροπές για τα ρούχα και θα σας κάνουν να θέλετε να περάσετε από την ντουλάπα σας και να αρχίσετε να ράβετε. Θα βρείτε βήμα προς βήμα πώς να κάνετε όμορφα κεντήματα, ειδικά αν είστε αρχάριος και πώς να ράψετε τα ρούχα σας σαν επαγγελματίας χωρίς να έχετε ραπτομηχανή.

Μια Μπλόγκερ Μόδας Αγανάκτησε με τα Μικροσκοπικά Ρούχα των Σχεδιαστών, Οπότε Ξεκίνησε το Κίνημα Ρούχα για Όλους

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Αυτή η συσκευή απολυμαίνει από κινητά μέχρι μάσκες και ρολόγια!

Αυτή η συσκευή απολυμαίνει από κινητά μέχρι μάσκες και ρολόγια!

9 Εθιμοτυπικοί Κανόνες που Πρέπει να Γνωρίζει Κάθε Σύγχρονη Κυρία