in , , , ,

10 Πράγματα που Δεν Πρέπει να Κάνουμε Οικονομία

Το να είστε οικονόμοι είναι υπέροχο. Αλλά πολύ συχνά, αγοράζετε πράγματα που είναι φθηνά οπότε σπάνε ή χαλάνε πολύ γρήγορα και καταλήγουν να χρειάζονται αντικατάσταση. Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε δύο φορές. Για έξυπνες αγορές και ταυτόχρονη εξοικονόμηση χρημάτων δημιουργήσαμε μια λίστα με πράγματα που σίγουρα αξίζουν την τιμή τους.

12 Σημάδια πως Δεν θα Γίνεται Πλούσιοι όσο Σκληρά και αν Δουλεύετε και Κάνετε Οικονομία

Θερμικά εσώρουχα

© feathery / Depositphotos

Η αγορά θερμικών εσωρούχων είναι μια επένδυση για την υγεία σας. Δεν θα χρειαστεί να ξαναπαγώσετε επειδή επιλέξατε λάθος ρούχα. Αλλά αν αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι οικονομικό, ενδέχεται να μην έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Τα καλά θερμικά εσώρουχα είναι κατασκευασμένα από ένα μείγμα διαφορετικών υφασμάτων, διατηρούν τη ζεστασιά και δεν σας αφήνουν να υπερθερμανθείτε ή να ιδρώσετε.

Καρέκλα γραφείου

© Andrea Piacquadio / pexels

Σύμφωνα με τα πρότυπα, μια καρέκλα γραφείου πρέπει να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: σωστό ύψος, σταθερότητα και το πίσω μέρος και το κάθισμα να αλλάζουν γωνίες. Επίσης, πρέπει να ρυθμίζεται η απόσταση της πλάτης με το κάθισμα. Οι κακές καρέκλες μπορούν να βλάψουν την υγεία σας και εμποδίζουν να επικεντρωθείτε στην εργασία σας.

Σακίδιο πλάτης

© Josiah Weiss / Unsplash

Τα σακίδια δεν είναι μόνο για τα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο ή στην κατασκήνωση. Πολλές διάσημες εταιρείες φτιάχνουν σακίδια για κάθε άτομο και ανάγκη. Τις περισσότερες φορές, είναι υψηλής ποιότητας και κοστίζουν πολλά χρήματα.

Κάλτσες

© Les Triconautes / Unsplash

Εάν οι κάλτσες είναι χαμηλής ποιότητας, τα πόδια σας μπορεί να αρχίσουν να ιδρώνουν που δεν είναι μόνο δυσάρεστο, αλλά και επικίνδυνο καθώς μυκητιασικές λοιμώξεις μπορούν να αναπτυχθούν γρήγορα σε υγρές συνθήκες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Προϊόντα ομορφιάς

brightside

Μην είστε φθηνοί όταν αγοράζετε προϊόντα ομορφιάς, αλλά επίσης, δεν έχει νόημα να φτάσετε στα άκρα και να αγοράσετε πανάκριβες κρέμες. Όταν επιλέγετε ένα προϊόν, δώστε προσοχή στα ενεργά συστατικά του: τα σπάνια και ακριβά υλικά δεν μπορούν να είναι φθηνά. Μερικές φορές, είναι καλύτερο να πληρώνετε περισσότερα για μια καλή κρέμα παρά να αγοράζετε πολλές φθηνές.

Καθρέφτης αυτοκίνητου για τυφλά σημεία

© vectora** / Depositphotos

Η ασφάλεια στο δρόμο εξαρτάται από το πόσο καλός είστε ως οδηγός και πρέπει να μπορείτε να δείτε το 100% του δρόμου. Δυστυχώς, ορισμένα αυτοκίνητα έχουν τυφλά σημεία – την περιοχή γύρω από το αυτοκίνητο που οι οδηγοί δεν μπορούν να δουν από το κάθισμα τους. Ακόμα κι αν όλοι οι καθρέφτες είναι σωστά ρυθμισμένοι, ενδέχεται να υπάρχουν ακόμη κάποια τυφλά σημεία και επομένως χρειάζεστε επιπλέον καθρέφτες.

Γυαλιά ηλίου

© Brooke Cagle / Unsplash

Τα γυαλιά ηλίου προστατεύουν τα μάτια σας από το υπεριώδες φως. Ορισμένοι κατασκευαστές προσπαθούν να φτιάξουν φθηνά γυαλιά, επομένως χρησιμοποιούν κανονικό γυαλί αντί για φίλτρα UV. Αυτό δεν είναι μόνο άχρηστο, αλλά και επιβλαβές καθώς οι κόρες μας ανοίγουν με τον σκοτεινό φακό με συνέπια ο αμφιβληστροειδής να εκτίθεται σε υπεριώδες ακτίνες, καταστρέφοντάς τον. Παρόλο το κόστος τους, ελέγξτε πάντα εάν έχουν φίλτρα UV. Και αν όχι, είναι καλύτερα να μην τα αγοράσετε.

Κουρτίνες συσκότισης για το υπνοδωμάτιο

© monkeybusiness / Depositphotos

Στην πρώτη σκέψη, οι κουρτίνες που εμποδίζουν φως δεν φαίνεται να είναι το πιο σημαντικό πράγμα για το σπίτι σας. Αλλά στην πραγματικότητα, είναι αρκετά σημαντικό. Η μελατονίνη παράγεται στο σκοτάδι και ακόμη και λίγο φως μειώνει τα επίπεδα της.

Μαξιλάρι

© Andrea Piacquadio / Pexels

Ένα μαξιλάρι είναι κάτι με το οποίο έρχεστε σε επαφή κάθε μέρα. Η παραγωγικότητά σας εξαρτάται από το πόσο καλά κοιμάστε, οπότε να είστε έξυπνοι στην αγορά του το μαξιλαριού σας.

Βαφή μαλλιών

© Nenad Rakicevic / Pxhere

Οι φθηνές βαφές μαλλιών μπορεί απλά να μην κάνουν καλή δουλειά στο βάψιμο των μαλλιών σας και σύμφωνα με ορισμένες μελέτες, μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο καρκίνου. Πριν αγοράσετε μια βαφή μαλλιών, δώστε προσοχή στα συστατικά της. Είναι καλύτερα να πληρώσετε επιπλέον χρήματα για να αποφύγετε κινδύνους για την υγεία σας.

12 Αγορές που Εξοικονομούν Πολλά Χρήματα Παρόλο που Φαίνονται Σπάταλη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY Time! Κομψή Διακόσμηση Τοίχου με Ψάθινα Σουπλά

2 DIY Ιδέες για Παλιά Κολάν