in , , , , ,

10 Ιδέες Διακόσμησης που Είναι Απελπιστικά Ξεπερασμένες

Πολλές πολύπλοκες κατασκευές όπως οροφές πολλαπλών επιπέδων και συρόμενες ντουλάπες είναι ξεπερασμένες. Αυτό που είναι πραγματικά μοντέρνο είναι η απλότητα και τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Ακολουθεί μια σύντομη και απλή λίστα με 10 ιδέες διακόσμησης που είναι πολύ ξεπερασμένες μαζί με σύγχρονες εναλλακτικές λύσεις.

Πολυεπίπεδες οροφές

© depositphotos.com© depositphotos.com

Σύμφωνα με τους περισσότερους , η τάση της δεκαετίας του 2000 για πολυεπίπεδη οροφή με φώτα είναι πολύ ξεπερασμένο. Σήμερα, είναι μοντέρνο να διατηρείτε τις οροφές όσο το δυνατόν πιο απλές. Τα χρωματιστά φώτα δεν είναι επίσης μοντέρνα, παρόλο που ήταν κάποτε βασική πτυχή της διακόσμησης.

6 Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού που είναι ΕΚΤΟΣ το 2020

Ψεύτικοι τοίχοι και καμάρες

© depositphotos.com© depositphotos.com

Καμάρες σε στενούς διαδρόμους και ψεύτικοι τοίχοι από γυψοσανίδες είναι ένα άλλο σημάδι ότι η διακόσμηση είναι ξεπερασμένη. Τις περισσότερες φορές δεν έχουν καμία λειτουργικότητα, αλλά καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Αυτό είναι ιδιαίτερα κακό για μικρά διαμερίσματα. Οι διακοσμητές προτιμούν τώρα να αφήνουν τους διαδρόμους χωρίς καθόλου πόρτες και σίγουρα χωρίς καμάρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικές κατασκευές για να διαιρέσετε το χώρο οπως λεπτά μεταλλικά πάνελ, για παράδειγμα.

Έπιπλα κατά μήκος του τοίχου

© depositphotos.com© depositphotos.com

Αντί για τεράστιες ντουλάπες και άλλα τεράστια έπιπλα, οι διακοσμητές προτείνουν τη χρήση μικρότερων κομματιών.

Ταπετσαρία φωτογραφία

© depositphotos.com

Ανεξάρτητα από το πόσο ελκυστική μπορεί να φαίνεται μια ταπετσαρία φωτογραφια, οι διακοσμητές συνιστούν ανεπιφύλακτα να μην την χρησιμοποιήσετε. Αντί για μια εικόνα ενός δάσους ή του ουρανού, προτείνουν τη χρήση διακοσμητικού γύψου, ταπετσαρίας, ξύλινων πάνελ ή κεραμικών πλακιδίων.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Συρόμενες ντουλάπες

© depositphotos.com© depositphotos.com

Η απλότητα είναι μια τάση. Γι’ αυτό, αντί για συρόμενες ντουλάπες υπνοδωματίων, οι σχεδιαστές προτείνουν να χρησιμοποιείτε ντουλάπες με κανονικές πόρτες.

Σετ επίπλων

© depositphotos.com© depositphotos.com

Ένα κρεβάτι με ταιριαστά κομοδίνα, ντουλάπα και συρταριέρα στο ίδιο στυλ καθώς και καναπές και πολυθρόνα στο ίδιο στυλ στο σαλόνι είναι τελείως ξεπερασμένα. Οι διακοσμητές προτείνουν κομμάτια επίπλων από διαφορετικά σετ.

Ταπετσαρία σε ολόκληρο δωμάτιο

© depositphotos.com© depositphotos.com

Οι διακοσμητές λένε ότι η χρήση ταπετσαρίας για ολόκληρο το δωμάτιο είναι πολύ ασυνήθιστη. Γι’ αυτό προτείνουν να κάνετε έναν τοίχο διαφορετικό που συνήθως είναι ο πρώτος τοίχος που βλέπετε όταν μπαίνετε στο δωμάτιο.

Ντουζιέρα κάψουλα

© depositphotos.com© depositphotos.com

Τα ντους τύπου κάψουλας δεν είναι πλέον στη μόδα. Σήμερα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια απλή γυάλινη κατασκευή γυαλιού και καλό εξοπλισμό.

Γραφεία υπολογιστών

© depositphotos.com© depositphotos.com

Τεράστια γραφεία υπολογιστών με ράφια είναι παρελθόν. Τα μικρά τραπέζια είναι τώρα στη μόδα. Και αν χρειάζεστε ράφια, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε κλειστά.

Τραπέζι και καρέκλες κουζίνας

© depositphotos.com© Alessandro_Altieri

Σήμερα είναι πιο μοδάτο να χρησιμοποιείτε άνετα τραπέζια και καρέκλες χαμηλού ύψους καθώς σας επιτρέπουν να σερβίρετε εύκολα το φαγητό.

5 Τάσεις Εξωτερικής Διακόσμησης για το 2020 και 25 Ιδέες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

5 Λόγοι για να Σταματήσετε να Ξυρίζετε το Σώμα σας

Γιατί Πρέπει να Πλένετε το Πρόσωπό σας Δύο Φορές την Ημέρα