in , , , ,

10 Διακοσμητικά Κόλπα για να Μεταμορφώσετε το Σπίτι σας

Οι επαγγελματίες διακοσμητές έχουν πολλές απλές συμβουλές για το πώς να μετατρέψετε το σπίτι σας σε έργο τέχνης οικονομικά και σε χρόνο μηδέν. Παρακατω σας παρουσιαζουμε 10 Διακοσμητικά Κόλπα για να Μεταμορφώσετε το Σπίτι σας και να το εξατομικεύσετε στο στυλ σας.

Τοίχος έμφασης

Για να κάνετε το δωμάτιό σας πολύχρωμο δεν είναι απαραίτητο να βάψετε κάθε τοίχο. Απλά βάψτε ή διακοσμήστε έναν τοίχο με ξύλινα πάνελ.

© ladyslittleloves© inspiredesignandcreate

Διαφανή έπιπλα

Αυτό το κόλπο είναι ιδανικό για μικρά στούντιο και διαμερίσματα, επειδή τα διαφανή έπιπλα δημιουργούν την ψευδαίσθηση του επιπλέον χώρου, προσθέτοντας μια ελαφριά και ευάερη αίσθηση στη διακόσμηση σας.

© bikinisandpassports

Μετατρέψτε απλά έπιπλα σε μοναδικά κομμάτια

Με χρώμα και μερικά ξύλινα πηχάκια, μπορείτε να μετατρέψετε τα πιο απλά έπιπλα σε ένα μοναδικό διακοσμητικό κομμάτι.

© ikea© matsutakeblog

Καθρέφτης σε πλαίσιο παραθύρου

Ένας καθρέφτης φτιαγμένος για να μοιάζει με ένα παράθυρο όχι μόνο βοηθάει στη δημιουργία οπτικού χώρου, αλλά επίσης φωτίζει ένα δωμάτιο εάν τοποθετεί απέναντι από ένα παράθυρο.

Φυτά

Τα φυτά δίνουν ζωή στα πιο βαρετά διακοσμημένα σπίτια και επίσης βελτιώνουν σημαντικά το μικροκλίμα σε ένα δωμάτιο. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε διαφορετικές γωνίες του δωματίου ή όλα μαζί σε ένα ράφι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

© stylebyemilyhenderson© desiretoinspire

Βιβλία ως διακοσμητικά

Δεν χρειάζεται να κρύψετε τα βιβλία σας σε βιβλιοθήκες καθώς οι πολύχρωμες ράχες τους θα χρησιμεύσουν ως υπέροχη διακόσμηση. Μπορούν να τοποθετηθούν στις πιο ασυνήθιστες επιφάνειες, ακόμη και μέσα σε ένα παλιό καλοριφέρ.

© thehappymango

Διαφορετικές καρέκλες

Το να έχετε πανομοιότυπες καρέκλες γύρω από το τραπέζι σας είναι ένας παλιομοδίτικος και βαρετός τρόπος. Οι διακοσμητές προτείνουν διαφορετικές καρέκλες στο ίδιο σχέδιο: το κόλπο είναι να βεβαιωθείτε ότι όλα ταιριάζουν. Για παράδειγμα, μπορεί να έχουν το ίδιο χρώμα ή να έχουν παρόμοιο σχέδιο.

© stephanechamard© depositphotos

Ασυνήθιστος φωτισμός

Τα απλά κρεμαστά φωτάκια μπορούν να μετατραπούν σε κάτι περισσότερο από μια πηγή φωτός. Για παράδειγμα, μπορούν να γίνουν ένας ασυνήθιστος καμβάς για φωτογραφίες polaroid.

© urbanoutfitters

Διαχωριστικά δωματίων

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χωρίσετε το σπίτι σας σε αρκετούς άνετους χώρους. Εκτός αυτού, ένα διαχωριστικό δεν χρειάζεται να κατασκευαστεί από το μηδέν: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ντουλάπα αποθήκευσης με ανοιχτά ράφια.

© apartmenttherapy© penelopehome

Ένα άνετο κάθισμα παραθύρου

Ο χώρος δίπλα στο παράθυρό σας είναι το ιδανικό μέρος για χαλάρωση. Θα μπορούσε να είναι ένας πάγκος αποθήκευσης ή ένας καναπές, όπου μπορείτε να κουλουριαστείτε με ένα καλό βιβλίο ή να πάρετε έναν υπνάκο.

© nest-studio-home© houseupdated

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Βραδινός ύπνος: Πόσες ώρες πρέπει να κοιμόμαστε καθημερινά, σύμφωνα με την ηλικία μας

10 Φυτά που Δημιουργούν το Τέλειο Μικροκλίμα στο Σπίτι