in , ,

Είναι Ασφαλής η Λεύκανση Δοντιών με Μαγειρική Σόδα και Χυμό Λεμονιού;

Είναι Ασφαλής η Λεύκανση Δοντιών με Μαγειρική Σόδα και Χυμό Λεμονιού;
Είναι Ασφαλής η Λεύκανση Δοντιών με Μαγειρική Σόδα και Χυμό Λεμονιού;

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο περίεργα και υπέροχα κόλπα για όλα τα είδη πραγμάτων και οι οδοντιατρικές θεραπείες δεν αποτελούν εξαίρεση. Οι οδοντίατροι περνούν τουλάχιστον πέντε χρόνια μαθαίνοντας πώς να φροντίζουν τα δόντια και τα ούλα σας, εν τω μεταξύ μπορείτε να μάθετε να επισκευάζετε ένα σφράγισμα ή ακόμη και να ισιώνετε τα δόντια σας σε λίγα λεπτά (μάλλον είναι αυτονόητο ότι δεν συνιστάται). Ο πιο γνωστός τρόπος, ωστόσο, πρέπει να είναι η «λεύκανση δοντιών με μαγειρική σόδα και χυμό λεμονιού».

Είναι Ασφαλής η Λεύκανση Δοντιών με Μαγειρική Σόδα και Χυμό Λεμονιού;
Είναι Ασφαλής η Λεύκανση Δοντιών με Μαγειρική Σόδα και Χυμό Λεμονιού;

Υπάρχουν εκατοντάδες άρθρα και βίντεο που υπόσχονται λευκά δόντια σε λίγα λεπτά με ένα κλάσμα του κόστους της επαγγελματικής λεύκανσης των δοντιών. Τα περισσότερα περιλαμβάνουν ανάμειξη μαγειρικής σόδας (όξινο ανθρακικό νάτριο) με χυμό λεμονιού για να σχηματιστεί μια πάστα που εφαρμόζεται στα δόντια και μετά βουρτσίζεται. Γιατί να βάλεις μαγειρική Σόδα στις Λεμονόκουπες!!

Με τόσους πολλούς να προτείνουν αυτή τη φυσική θεραπεία λεύκανσης δοντιών υπάρχει κάποιο μειονέκτημα; Λοιπόν ναι. Μπορεί να λευκαίνει τα δόντια σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλές.

Πώς η μαγειρική σόδα και ο χυμός λεμονιού λευκαίνουν τα δόντια

Η μαγειρική σόδα είναι λειαντική και ο χυμός λεμονιού είναι όξινος. Μαζί σχηματίζουν ένα καταστροφικό δίδυμο που διαβρώνει το σμάλτο των δοντιών. Θα αφαιρέσει αναμφίβολα επιφανειακούς λεκέδες, αλλά θα βλάψει επίσης το προστατευτικό στρώμα των δοντιών σας.

Το σμάλτο υπάρχει για να προστατεύει τα δόντια και μόλις φύγει, έχει φύγει για πάντα. Επιπλέον, όταν το σμάλτο αραιώνει, η οδοντίνη αρχίζει να εμφανίζεται. Η οδοντίνη είναι κίτρινη, έτσι τα δόντια φαίνονται πιο αποχρωματισμένα από πριν. Ακόμα χειρότερα, χωρίς το σμάλτο, θα εμφανιστούν προβλήματα όπως ουλίτιδα και τερηδόνα.

Ασφαλέστεροι τρόποι λεύκανσης των δοντιών σας

Η οδοντιατρική θεραπεία μπορεί να είναι δαπανηρή και οι λύσεις DIY μπορεί να φαίνονται δελεαστικές. Ωστόσο, η βλάβη που μπορεί να προκαλέσετε στον εαυτό σας ξεπερνά κατά πολύ τα οφέλη. Κινδυνεύετε να καταστρέψετε τα δόντια σας και να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο και χρήμα μακροπρόθεσμα για να τα σώσετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εάν δεν μπορείτε οικονομικά να ανταπεξέλθετε σε μια επαγγελματική λεύκανση δοντιών, βουρτσίστε τα δόντια σας δύο φορές την ημέρα και χρησιμοποιήστε νήμα πριν από τον ύπνο. Μια επίσκεψη στον οδοντογιατρό σας για καθαρισμό είναι επίσης ένας πολύ καλός, οικονομικός τρόπος για να διατηρείτε τα δόντια σας λαμπερά καθαρά και υγιή.

Διττανθρακικό νάτριο: 4 Κόλπα Ομορφιάς με Μαγειρική Σόδα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί να βάλεις μαγειρική Σόδα στις Λεμονόκουπες

Γιατί να βάλεις μαγειρική Σόδα στις Λεμονόκουπες!!

25 Ιδέες Διακόσμησης Μικρής Αυλής! ΛΑΤΡΕΙΑ!