in , ,

5 Ασκήσεις για να Τονώσετε το Σαγόνι σας Χωρίς Αισθητική Επέμβαση

Συνήθως δίνουμε αρκετή προσοχή στο σώμα μας όταν πρόκειται για άσκηση, αλλά ξεχνάμε ότι οι μύες του προσώπου μας μπορεί να χρειαστεί να ασκηθούν επίσης. Και δεν είναι μόνο για να έχετε μια καθορισμένη γραμμή σαγονιού αλλά μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του πόνου στον αυχένα, των πονοκεφάλων και του πόνου στη γνάθο. Δείτε παρακάτω 5 απλές αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να τονίσετε τους μυς σας και να δώσετε στο σαγόνι σας μια πιο καθορισμένη εμφάνιση.

Η άσκηση Jawbone Restorer

brightside.me

Βάλτε τους αντίχειρές σας κάτω από το πηγούνι σας, δίπλα-δίπλα. Στη συνέχεια, πιέστε ελαφρά το πηγούνι σας προς τα κάτω, δημιουργώντας αντίσταση και σύρετε αργά τους αντίχειρές σας κατά μήκος της γνάθου στα αυτιά σας. Επαναλάβετε 10 φορές. Αυτή η άσκηση βοηθά να κάνετε το σαγόνι σας πιο ισχυρό και καθορισμένο. Τοπικό αδυνάτισμα στην περιφέρεια: Αυτά είναι τα 10 tips του ειδικού

Η άσκηση Sagging Chin

brightside.me

Καθίστε σε ένα τραπέζι και βάλτε τις γροθιές σας κάτω από το πηγούνι σας. Κρατήστε τους αγκώνες σας στο τραπέζι. Αργά και απαλά προσπαθήστε να ανοίξετε το στόμα σας, ωθώντας τις γροθιές σας προς τα πάνω, δημιουργώντας αντίσταση. Κρατήστε για λίγο και αφήστε το. Επαναλάβετε 10 φορές και κάντε 3 σετ (αν είστε έτοιμοι). Αυτή η άσκηση βοηθά την περιοχή κάτω από το πηγούνι, καθιστώντας την πιο τονισμένη.

Η άσκηση Chin-up

brightside.me

Κλείστε το στόμα σας και σπρώξτε αργά το σαγόνι σας προς τα εμπρός, σηκώνοντας το κάτω χείλος σας προς τα πάνω. Νιώστε πώς τεντώνουν οι μύες. Μείνετε σε αυτήν τη θέση για περίπου 10 δευτερόλεπτα και κάντε την άσκηση ξανά. Επαναλάβετε 3 σετ των 15 επαναλήψεων. Αυτή η άσκηση προάγει την ανύψωση των μυών του προσώπου σας στο κάτω μέρος του προσώπου σας.

Η άσκηση Vowel Sounds

brightside.me

Ο στόχος σας είναι να ανοίξετε το στόμα σας όσο το δυνατόν περισσότερο, λέγοντας “O” και “E”. Φροντίστε να αρθρώσετε τους ήχους γυμνάζοντας τους μυς σας. Προσπαθήστε να μην αγγίζετε ή να δείχνετε τα δόντια σας. Επαναλάβετε 3 σετ των 15 επαναλήψεων. Αυτή η άσκηση τονώνει τους μυς που βρίσκονται γύρω από το στόμα και τα χείλη σας.

Η άσκηση Collar Bone Backup

brightside.me

Κρατήστε το κεφάλι σας παράλληλα με το πάτωμα, μετακινήστε το απαλά προς τα πίσω για να αισθανθείτε τους μυς σας να συστέλλονται και επιστρέψτε στην αρχική θέση σας. Επαναλάβετε 3 σετ των 10 επαναλήψεων. Όταν είστε έτοιμοι, μπορείτε να δοκιμάσετε να παραμείνετε σε αυτήν τη θέση περισσότερο. Αυτή η άσκηση γυμνάζει τέλεια τους μυς κάτω από το πηγούνι σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Όμορφια: 5 Νόστιμα Αφεψήματα για να Απαλλαγείτε από το Λίπος της Κοιλιάς

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

54 Έξυπνες Ιδέες για να Οργανώσετε το Σπιτικό Γραφείο

ΩΡΑ για DIY: Πως να Φτιάξετε Σιντριβάνι από Γλάστρες

ΩΡΑ για DIY: Πως να Φτιάξετε Σιντριβάνι από Γλάστρες