in , , , ,

45 Ιδέες Κήπου σε Ιαπωνικό Στυλ

Η ιαπωνική διακόσμηση είναι γνωστή όχι μόνο για την πλούσια ιστορία και τις παραδόσεις της, όχι μόνο για τον εκπληκτικό μινιμαλισμό και το ταλέντο της να αναδείξει την ομορφιά σε απλά πράγματα, αλλά και για το πόσο καταπληκτικά οι Ιάπωνες σχεδιαστές έχουν καταφέρει να συνδυάζουν τη μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού με τη φύση. Οι παραδοσιακοί ιαπωνικοί κήποι και οι αυλές που συνδυάζονται με μινιμαλιστικό περιβάλλον φαίνονται υπέροχα αρμονικοί και χαλαρωτικοί. Αν θέλετε και εσείς να δημιουργήστε το δικό σας κήπο εμπνευσμένο από την Ιαπωνία δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές και 45 μοναδικές ιδέες.

Φυτά

Ένας ιαπωνικός κήπος είναι ένας ήσυχος χώρος και όλα είναι απόλυτα ισορροπημένα. Ξεκινήστε με τα βρύα, που είναι βασικά και συνδυάστε τα με γρασίδι και τις πρασινάδες που σας αρέσουν. Μην φυτέψετε πάρα πολλά. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα δέντρο ή μερικά δέντρα πολύ λεπτά και μικρά, που είναι χαρακτηριστικά για τους ιαπωνικούς κήπους. Ένα δέντρο δεν είναι απαραίτητο, όσο πιο χαλαρωτικό χώρο θέλετε, τόσο λιγότερο χρειάζεστε ένα δέντρο. Τα λουλούδια δεν είναι δημοφιλή στους ιαπωνικούς κήπους, οπότε μπορείτε να τα παραλείψετε ή να επιλέξετε ένα δέντρο sakura εάν θέλετε.

15 Ομορφότερα Ανοιξιάτικα Σοκάκια από όλο τον Κόσμο

JAPANDI: Η Νέα Τάση της ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ!

Βότσαλα και βράχια

Δεν μπορείτε χωρίς βότσαλα και βράχια καθώς χρησιμοποιούνται ευρέως στην ιαπωνική διακόσμηση εξωτερικών χώρων. Επιλέξτε χαλίκια, βότσαλα και βράχια όσο μεγάλα θέλετε, και θα έχετε τη βάση για τον ιαπωνικό κήπο σας. Δημιουργήστε ένα μονοπάτι οριοθετημένο με βράχια καθώς είναι ένα δημοφιλές στοιχείο για έναν ιαπωνικό κήπο.

Παραδοσιακά στοιχεία

Τώρα προσθέστε παραδοσιακά στοιχεία: πέτρινα φανάρια, πέτρινα μπολ με νερό και σιντριβάνια με μπαμπού. Οι τοίχοι από μπαμπού και οι χαμηλοί φράκτες είναι τυπικοί για ιαπωνικούς κήπους, καθώς βοηθούν να δημιουργήσετε την ανάλογη μια ατμόσφαιρα. Δεν χρειάζονται διακοσμητικά εάν θέλετε κάτι μινιμαλιστικό.

Βακτήριο που τρώει πλαστικά μπουκάλια ανοίγει νέους δρόμους στην ανακύκλωση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.8 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ΚΑΗΚΑΤΕ από τον ήλιο και δείχνετε σαν Αστακός; Σπιτικές θεραπείες για το έγκαυμα!

ΚΑΗΚΑΤΕ από τον ήλιο και δείχνετε σαν Αστακός; Σπιτικές θεραπείες για το έγκαυμα!

21 Κομψές Ιδέες Παριζιάνικης Διακόσμησης Υπνοδωματίου

21 Κομψές Ιδέες Παριζιάνικης Διακόσμησης Υπνοδωματίου