in , , ,

25 Κομψά IKEA Hacks Ταμπουρέδες και Πουφ

Κάθε σαλόνι, ακόμη και το μικρότερο, χρειάζεται έναν ταμπουρέ, ένα πουφ ή τουλάχιστον ένα μαξιλάρι δαπέδου. Εάν δεν έχετε και δε θέλετε να αγοράσετε τίποτα, είναι καιρός να το φτιάξετε μετατρέποντας ή δημιουργώντας ένα καινούργιο από έπιπλα και αντικείμενα IKEA.

Ποια είδη IKEA μπορείτε να μετατρέψετε;

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά, αλλά έχουμε επιλέξει το IKEA Bosnas και το Strandmon για να δείξουμε πώς να τα αλλάξετε. επαναλάβουμε. Στο Bosnas, μπορείτε απλά να προσθέσετε ένα νέο κάλυμμα που ταιριάζει τέλεια στη διακόσμησή σας. Εάν έχετε ένα Strandmon ντύστε το με το ύφασμα που σας αρέσει. Οποιαδήποτε άλλα πουφ και ταμπουρέδες μπορούν να ανανεωθούν με νέο ύφασμα, δέρμα ακόμη και ψεύτικα χαλάκια και να βαφτούν με σπρέι. Βάψτε τα πόδια εάν υπάρχουν.

Εάν δεν έχετε ταμπουρε ή πουφ, φτιάξτε το δικό σας χρησιμοποιώντας έπιπλα ή αντικείμενα του ΙΚΕΑ! Ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια είναι τα τραπεζάκια καφέ IKEA Lack που μπορούν να βαφτούν και να ταπετσαριστούν για να ταιριάζουν με το σαλόνι σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα κάλυμμα αν χρειάζεστε κάτι πολύ γρήγορο.

Τα τραπέζακια IKEA Vittsjo, Trollsta και Hemnes είναι μια εξαιρετική βάση για να φτιάξετε έναν κομψό ταμπουρέ. Μπορείτε να προσθέστε μαξιλάρι με ταπετσαρία, υφάσματα και να βάψετε το πλαίσιο.

Τα κουτιά IKEA Knagglig και τα σκαμπό IKEA Frosta μπορούν να μετατραπούν σε κομψούς ταμπουρέδες.

Μπορείτε επίσης να ανανεώσετε ή να ράψετε μερικά πουφ χρησιμοποιώντας υφάσματα, μαξιλάρια ακόμη και χαλάκια IKEA.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγη φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Οι Δερματολόγοι Συμβουλεύουν Πως να Μειώσετε την Κυτταρίτιδα

10 Έξυπνες Λύσεις σε Καθημερινά Προβλήματα