in , , , , ,

25 Ιδέες για Υπαίθρια Κρεβάτια

25 Ιδέες για Υπαίθρια Κρεβάτια
25 Ιδέες για Υπαίθρια Κρεβάτια

Το καλοκαίρι έφτασε και το μόνο καλύτερο από το φαγητό έξω είναι να κοιμάστε έξω! Εάν σας αρέσει να παίρνετε έναν υπνάκο κατά τη διάρκεια της ημέρας ή απλά να χαλαρώνετε και να διαβάζετε ένα βιβλίο το βράδυ, ένα κατάλληλο υπαίθριο κρεβάτι είναι αυτό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την προσωπική σας όαση χαλάρωσης. Τι να δοκιμάσετε; Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες που μπορεί να σας αρέσουν!

Μεταλλικά κρεβάτια

Είναι ιδανικά για εξωτερικούς χώρους για έναν προφανή λόγο: το μέταλλο είναι πολύ ανθεκτικό και αντέχει σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Ένα κομψό σφυρήλατο κρεβάτι σε οποιοδήποτε χρώμα ταιριάζει εύκολα σε μαροκινό, τσιγγάνικο, γαλλικής εξοχής και vintage υπαίθριο χώρο. Τοποθετήστε μαξιλάρια με πολυχρωμία και / ή με floral σχέδια ανάλογα με το στυλ που έχετε.

Ξύλινα κρεβάτια

Το ξύλο είναι ένα διαχρονικό υλικό για χρήση και είναι πολύ ευέλικτο καθώς υπάρχουν διάφορα είδη ξύλου. Φυσικά, δεν είναι τόσο ανθεκτικό και δεν θα αντέξει τόσο τις καιρικές συνθήκες, αλλά μπορείτε τουλάχιστον να δοκιμάσετε μερικά κατάλληλα βερνίκια για να επιμηκυνθεί η ζωή του. Τα υλικά μπορούν να είναι ψάθα, ρατάν, μπαμπού, τικ, βελανιδιά και πολλά άλλα και υπάρχουν πολλά σχέδια από πολύ μινιμαλιστικά έως σκαλιστά για χώρους boho. Προσθέστε περισσότερα μαξιλάρια, εμπριμέ υφάσματα και χρώματα στο χώρο.

Άλλα κρεβάτια

Τα μοντέρνα και μινιμαλιστικά κρεβάτια έχουν σχεδιαστεί από διάφορα υλικά για να κάνουν μια δήλωση με την εμφάνισή τους. Μπορεί να βρείτε κάποια που μοιάζουν με λίκνα ή πολύ απλά. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στον εξωτερικό χώρο σας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Ιδέες Εκλεκτικής Διακόσμησης Κουζίνας

Οι εθελοντές Άφυτου Χαλκιδικής ζωγραφίζουν 300 ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ!

Οι εθελοντές Άφυτου Χαλκιδικής ζωγραφίζουν 300 ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ!