in , , ,

25 Έξυπνες Ιδέες Αποθήκευσης Πετσετών Μπάνιου

25 Έξυπνες Ιδέες Αποθήκευσης Πετσετών Μπάνιου
25 Έξυπνες Ιδέες Αποθήκευσης Πετσετών Μπάνιου

Η αποθήκευση είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε κατά το σχεδιασμό και τη διακόσμηση του σπιτιού σας και μπορεί να είναι δύσκολο. Για παράδειγμα, έχουμε όλοι πετσέτες στα μπάνια μας και η αποθήκευσή τους είναι μερικές φορές προβληματική, ειδικά αν δεν έχετε αρκετό χώρο για κάποια έπιπλα. Ακολουθούν μερικές ιδέες για την αποθήκευση τους με στιλ και μέγιστη άνεση.

25 Έξυπνες Ιδέες Αποθήκευσης Πετσετών Μπάνιου
25 Έξυπνες Ιδέες Αποθήκευσης Πετσετών Μπάνιου

Έπιπλα αποθήκευσης

Είναι η ευκολότερη και πιο δημοφιλής ιδέα που έρχεται στο μυαλό σας όταν σκέφτεστε την αποθήκευση πετσετών. Εάν έχετε μεγάλο μπάνιο, κανένα πρόβλημα: επιλέξτε μια κομψή γυάλινη ντουλάπα ή ένα μεγάλο ξύλινο έπιπλο αποθήκευσης και όλες οι πετσέτες σας θα είναι στη θέση τους. Εάν έχετε μικρό μπάνιο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μερικές πιο δημιουργικές λύσεις. Για παράδειγμα, να αποθηκεύσετε τις πετσέτες στα συρτάρια του επίπλου νιπτήρα ή σε μερικά επιτοίχια ράφια που θα εξοικονομήσουν χώρο στο δάπεδο και θα καλύψουν μια άδεια γωνιά.

Τόσο καιρό το κάνετε λάθος. Πόσο επικίνδυνες είναι οι πετσέτες του μπάνιου

Άλλες ιδέες

Εάν δεν έχετε χώρο για έπιπλα ή δεν θέλετε, υπάρχουν κι άλλες ιδέες για να δοκιμάσετε. Μπορείτε να τοποθετήσετε μερικές στενές μονάδες ραφιών στους τοίχους για να τακτοποιήσετε το χώρο σας. Καλάθια και μπολ όλων των ειδών θα αναδείξουν τις πετσέτες σας με κομψότητα και επιτοίχιες κρεμάστρες και ράγες για θα εξοικονομήσουν πολύ χώρο. Εάν υπάρχει αρκετός χώρος, μπορείτε πάντα να τοποθετήσετε σκάλα ή πετσετοθήκη με μπάρες.

22 απίθανες ιδέες για να διακοσμήσετε τις πετσέτες του μπάνιου σας!

πηγή φωτό

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

12 Έξυπνα Κόλπα που Κάνουν τη Μετακόμιση Ευκολότερη

10 έξυπνα κόλπα για να καταπολεμήσετε τα κουνούπια με φυσικό τρόπο

10 έξυπνα κόλπα για να καταπολεμήσετε τα κουνούπια με φυσικό τρόπο