in , , ,

10 Κόλπα για να Ελέγχετε Πόσο Τρώτε Χωρίς να Αισθάνεστε Πεινασμένοι

10 Κόλπα για να Ελέγχετε Πόσο Τρώτε Χωρίς να Αισθάνεστε Πεινασμένοι
10 Κόλπα για να Ελέγχετε Πόσο Τρώτε Χωρίς να Αισθάνεστε Πεινασμένοι

Η δίαιτα μπορεί να είναι πολύ δύσκολη και χρονοβόρα, και πιθανότατα σας αφήνει ένα αίσθημα πείνας πιο συχνά. Αλλά έχουμε καλά νέα για εσάς: το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με μικρά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε την ποσότητα του φαγητού χωρίς όμως να πεινάτε όλη την ημέρα.

Τρώτε πιο πικάντικο φαγητό.

brightside.me

Πασπαλίστε λίγο πιπέρι καγιέν στα αγαπημένα σας φαγητά ή κόψτε μια καυτερή πιπεριά με μερικά λαχανικά. Είναι ένα πολύ απλό τέχνασμα που ενισχύει τη γεύση του φαγητού σας και προάγει την απώλεια βάρους μειώνοντας την πείνα. Διαπιστώθηκε ότι η κατανάλωση κόκκινου πιπεριού μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση της όρεξης και να κάψει περισσότερες θερμίδες μετά από ένα γεύμα, ειδικά για άτομα που δεν καταναλώνουν μπαχαρικά τακτικά.

Πιείτε από ένα ψηλό ποτήρι.

brightside.me

Τα αναψυκτικά με ζάχαρη συνήθως δεν συνιστώνται σε μια δίαιτα. Ένα απλό κόλπο για να καταναλώνετε λιγότερο είναι να τα βάλετε σε μικρότερα, ψηλότερα ποτήρια. Θα νιώσετε σαν να έχετε περισσότερο να πιείτε. Προσθέστε λίγο επιπλέον πάγο για να φαίνεται ακόμα πιο γεμάτο (είναι πραγματικά λιγότερο)!

Πιείτε μέντα.

brightside.me

Το άρωμα και η γεύση της μέντας μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους καταπολεμώντας την αίσθηση πείνας που μπορεί να έχετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, για να μειώσετε την κατανάλωση σνακ, πιείτε λίγο νόστιμο τσάι μέντας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Φάτε με το “λάθος” χέρι σας.

brightside.me

Μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά το φαγητό με το “λάθος” χέρι θα σας κάνει να τρώτε πιο αργά και να είστε πιο προσεκτικοί. Αυτό θα μειώσει την πείνα και θα οδηγήσει σε υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης μεταξύ των γευμάτων.

Αγοράστε μια σειρά από χρωματιστά πιάτα.

brightside.me

Η χρωματική αντίθεση μεταξύ του φαγητού σας και του πιάτου σας είναι το κλειδί για να φάτε λιγότερο. Παρόλο που ο λόγος δεν είναι ακόμη ξεκάθαρος, μια έρευνα διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που τρώνε από κόκκινα πιάτα τρώνε λιγότερο, ανεξάρτητα από το χρώμα του φαγητού.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αγοράστε μικρότερα πιάτα.

brightside.me

Εάν σερβίρετε υπερβολικά, είναι πολύ πιθανό να τρώτε υπερβολικά. Ακόμη οι ειδικοί σε θέματα διατροφής έβαζαν 31% περισσότερο φαγητό χωρίς να το γνωρίζουν όταν τους δίνεται ένα μεγαλύτερο πιάτο. Προφανώς, είναι η απόσταση από την άκρη του πιάτου που σας κάνει να αποφασίσετε για το ποια είναι η σωστή μερίδα αντί για την ίδια την ποσότητα του φαγητού. Αγοράστε λοιπόν μικρότερα πιάτα.

Τελειώστε το γεύμα σας με ένα καινούργιο γλύκισμα.

brightside.me

Όλοι αγαπάμε τα γλυκά και οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι το επιδόρπιο. Δυστυχώς, γνωρίζουμε επίσης ότι αυτές οι λιχουδιές δεν ταιριάζουν σε μια δίαιτα. Δοκιμάστε να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας με διαφορετικό τρόπο, όπως απολαμβάνοντας ένα φλιτζάνι γλυκό τσάι μετά το δείπνο.

Ξεκινήστε κάθε γεύμα με ένα ποτήρι νερό.

brightside.me

Τα συμπτώματα της αφυδάτωσης μπορεί να είναι αυτό που προκαλεί αίσθηση πείνας. Η κατανάλωση άφθονου νερού και τσαγιού από βότανα θα βοηθήσει να αισθάνεστε χορτασμένοι όλη την ημέρα. Και ευτυχώς, το νερό είναι ένα από τα λίγα πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε όσο θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για την πρόσληψη θερμίδων.

Προσθέστε λαχανικά στο φαγητό σας.

brightside.me

Ένας εύκολος τρόπος για να μειώσετε τις θερμίδες είναι να γεμίσετε τα γεύματά σας με πολλά λαχανικά. Ακολουθούν μερικές ιδέες για το πώς να τρώτε περισσότερα λαχανικά: αλλάξτε τη μισή ποσότητα κιμά σε συνταγές με μανιτάρια, προσθέστε στο πρωϊνό βρώμης κύβους μήλα και χρησιμοποιήστε πίτα ολικής αλέσεως αντί ψωμιού, ώστε να μπορείτε να τη γεμίσετε με περισσότερα λαχανικά.

Βάλτε τους υδατάνθρακες ως προσθετικό.

brightside.me

Τα δημητριακά αυξάνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα μετά τα γεύματα, οδηγώντας σε αύξηση βάρους. Σας προτείνουμε λοιπόν να επανεξετάσετε τον τρόπο που τα χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, αντί να ξεκινήσετε ένα πρωινό με βάση τη γκρανόλα, γεμίστε το κύπελο σας με γιαούρτι και πασπαλίστε μια μικρή ποσότητα γκρανόλα.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY: Πώς να φτιάξεις μια ΣΙΤΑ για το εξοχικό από Δαντέλα! Και διακόσμηση και προστασία!

DIY: Πώς να φτιάξεις μια ΣΙΤΑ για το εξοχικό από Δαντέλα! Και διακόσμηση και προστασία!

25 Μεγάλοι Στρογγυλοί Καθρέφτες για μια Προχωρημένη Πινελιά στην ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ!