in , , ,

Πώς να Καλύψετε το Τζάμι με Δαντέλα

Αυτή η έξυπνη τεχνική είναι ένας εύκολος και όμορφος τρόπος για να προσθέσετε ιδιωτικότητα καθώς και να μειώσετε τη ζέστη τις καλοκαιρινές μέρες, ή να μονώσετε κάπως τα παράθυρα τους χειμωνιάτικους μήνες.

Απλά θα χρησιμοποιήσετε μόνο καλαμποκάλευρο (κορν φλάουρ) και δαντέλα για να μετατρέψετε τα παράθυρα σε υπέροχα διακοσμητικά. Είναι εύκολο να εφαρμοστεί και να αφαιρεθεί εύκολα, μπορείτε να αλλάζετε τη δαντέλα κάθε χρόνο, πράγμα που είναι ιδανικό για ενοικιαστές ή για κάποιον που χρειάζεται συνεχή αλλαγή ενώ αφήνει το φυσικό φως .

Θα χρειαστείτε:

Βραστό νερό
Καλαμποκάλευρο (κορν φλάουρ)
Δαντέλα
Πινέλο κανονικού μεγέθους
Κόφτη υφάσματος ή ψαλίδι
Μεζούρα

Ανακατέψτε 2 κουταλιές της σούπας καλαμποκάλευρο με περίπου ίση ποσότητα κρύου νερού και στη συνέχεια ανακατέψτε το μείγμα με μιάμιση κούπα βραστό νερό.

Περάστε ένα παχύ στρώμα από το μείγμα στο τζάμι.

Kόψτε τη δαντέλα βάση του μεγέθους τζαμιού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χαρτόνι ως πατρόνα το οποίο θα κόψετε στις διαστάσεις του τζαμιού. Αν η δαντέλα έχει τσαλακωθεί θα χρειαστεί να τη σιδερώσετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Στη συνέχεια, τοποθετήστε τη δαντέλα και βάλτε ένα παχύ στρώμα μείγματος ξεκινώντας από την κορυφή, φροντίζοντας να καλύψετε όλες τις γωνίες. Προσπαθήστε να δουλέψετε από πάνω προς τα κάτω και από το κέντρο προς τις γωνίες με τυχαίες πινελιές.

Το καλύτερο πράγμα με τη δαντέλα είναι ότι δεν μένουν θύλακες αέρα και αν καταλήξετε με ένα κενό σε σημείο του τζαμιού απλά κόβετε ένα μικρό κομμάτι και το κολλάτε.

Αυτό ήταν. Δεν πρόκειται να σας πάρει περισσότερο από μία ώρα.

Το καλύτερο όμως είναι ότι μπορείτε να το αφαιρέσετε, απλά ξεπλένοντας με ζεστό νερό. Εάν το παράθυρο λερωθεί πολύ γιατί δεν μπορεί να το σκουπίσετε τότε βγάλτε τη δαντέλα, πλύντε την και ξανακάντε την ίδια διαδικασία.

φωτ.: fabartdiy

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

9 Κόλπα για να Καθαρίσετε την Κουζίνα σε Λιγότερο από 10 Λεπτά

Τα αξέχαστα παιχνίδια της δεκαετίας 80-90