in ,

Ελένη Μενεγάκη: Από τις Μαλδίβες το μήνυμα της για το 2020!

Ελένη Μενεγάκη: Από τις Μαλδίβες το μήνυμα της για το 2020!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες παρουσίες στο χώρο της εγχώριας showbiz και θεωρείται μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες.

Φέτος τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές μιας και δεν είχε εκπομπές live βρέθηκε στις εξωτικές Μαλδίβες μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αρκετά ενεργή στα social και φυσικά δεν θα άφηνε παραπονεμένους τους διαδικτυακούς της φίλους! Μοιράζεται μαζί μας φωτογραφίες από τις υπέροχες διακοπές της που παρεπιπτόντως πολλοί από εμάς που λατρεύουμε το καλοκαίρι ζηλεύουμε λιγάκι!

10 παράξενες θεραπείες ομορφιάς που χρησιμοποιούν οι διάσημοι στο Χόλιγουντ

Η Ελένη Μενεγάκη μας στέλνει το μήνυμα της για τη νέα χρόνια που είναι στο κατώφλι, από τις Μαλδίβες “ Μια νέα χρονιά ξεκινάει σε λίγες μέρες ! Ο,τι κι αν θέλεις να κάνεις , να το κάνεις με την καρδιά σου !

Διάσημοι στις κουζίνες τους: Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό των σπιτιών τους (Εικόνες)

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Αυτά τα Μυστικά κανένας διακοσμητής δεν θα στα πει

ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ. Αυτές οι αλλαγές θα σας ξετρελάνουν!