in

Αυτή η μαμά ανακαλύπτει πικάντικα μηνύματα και λέξεις στις Χριστουγεννιάτικες κάρτες από τον γιο της και είχε ήδη στείλει τις 30!

Αυτή η μαμά ανακαλύπτει πικάντικα μηνύματα και λέξεις στις Χριστουγεννιάτικες κάρτες

Στις χαριτωμένες κάρτες που είχαν ετοιμαστεί από τη μαμά για να δοθούν στους συμμαθητές του γιου της, αντικαταστάθηκαν να μηνύματα με δικά του και μάλιστα πικάντικα και αστεία και η μαμά το συνειδητοποίησε μόνο όταν ήδη πολύ αργά!

Αυτή η μαμά ανακαλύπτει πικάντικα μηνύματα και λέξεις στις Χριστουγεννιάτικες κάρτες από τον γιο της και είχε ήδη στείλει τις 30!

Θυμάστε παλιά που μοιράζαμε κάρτες στους συμμαθητές μας για να ευχηθούμε καλά Χριστούγεννα; Το ίδιο έκανε και αυτή η μαμά. Βέβαια ο μικρός της είχε άλλα σχέδια και αποφάσισε να κάνει τα μηνύματα λίγο πιο πικάντικα!

Οι κάρτες σφαγίστηκαν και μοιράστηκαν. Όταν η μαμά αποφάσισε να κοιτάξει μια κάρτα η οποία δεν είχε παραδοθεί έμεινε έκπληκτη με τα μηνύματα που διάβασε!

Φυσικά δεν ήταν οι συνηθισμένες Χριστουγεννιάτικες ευχές!

φωτ.: mirror

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

6 Λόγοι για να σταματήσεις να κοιμάσαι στη δεξιά πλευρά

Πώς να Καθαρίσετε τις λευκές Σόλες από Καουτσούκ με Ένα Μόνο Υλικό