in , , , ,

10 γυναικεία κόλπα για άμεσες λύσεις σε άβολες καταστάσεις

γυναικεία κόλπα

Οι ορατές γραμμές από τα εσώρουχα, τα ακατάστατα μαλλιά και τα παπούτσια που γλυστράνε μπορούν να μετατρέψουν τις καλύτερες στιγμές στις πιο ενοχλητικές. Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να ξεφύγουμε με χαριτωμένο από τις δύσκολες αυτές στιγμές, εφαρμόζοντας 10 κόλπα που μπορούν να δώσουν άμεσες λύσεις σε άβολες καταστάσεις.

1. Όταν διακρίνονται οι γραμμές από το εσώρουχο

γυναικεία κόλπα

Είναι τόσο απογοητευτικό όταν βάζετε τα αγαπημένα σας φορέματα, φούστες ή παντελόνια και συνειδητοποιείτε ότι διακρίνεται το εσώρουχο. Και αν το βλέπετε εσείς, οι πιθανότητες είναι να το βλέπουν κι άλλοι άνθρωποι.

Αντ ‘αυτού, επενδύστε τα χρήματά σας και να πάρετε ένα καλό λαστέξ. Θα είναι ο καλύτερος φίλος σας, ειδικά όταν φοράτε λεπτά υφάσματα. Είτε θέλετε να φορέσετε εσώρουχα κάτω από το λαστέξ είτε όχι εξαρτάται από εσάς, εξαρτάται από την προσωπική σας προτίμηση.

Και αν χρειάζεστε μια άμεση λύση, απλά κόψτε ένα ζευγάρι καλσόν και χρησιμοποιήστε το σαν λαστέξ.

2. Μεταμορφώστε τα άλουστα μαλλιά σας σε ένα μοδάτο χτένισμα

Άλουστα, ακατάστατα μαλλιά μπορεί να προκληθούν από οτιδήποτε, είτε πρόκειται για μια μέρα με αέρα είτε για το γεγονός ότι απλά δεν προλάβατε να λουστείτε. Αλλά τι συμβαίνει όταν πρέπει να φανείτε υπέροχη αλλά δεν έχετε χρόνο για λούσιμο;

Απλά φτιάξτε ένα μοδάτο χτένισμα! Βουρτσίστε όλα τα μαλλιά σας πίσω χρησιμοποιώντας κάποιο μους μαλλιών και θα μοιάζετε με μια διασημότητα σε χρόνο μηδέν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

3. Παπούτσια που γλιστράνε

via

Εάν πηγαίνετε σε ένα πάρτι ή έχετε ένα καυτό ραντεβού, σίγουρα θα φορέσετε μερικά ωραία παπούτσια. Αλλά μερικές φορές τα όμορφα και ψηλά παπούτσια είναι απίστευτα άβολα, ειδικά αν είναι καινούργια. Οι σόλες μπορεί να είναι πολύ ολισθηρές και οι πιθανότητες να πέσετε κάτω είναι τεράστιες.

Για να διορθώσετε αυτό, χρησιμοποιήστε κόλλα σιλικόνης. Κολλήστε το σε κάποιο μέρος της σόλας κάτω από το παπούτσι σας και το πρόβλημα θα λυθεί.

Δείτε επίσης: 12 κόλπα που δε φαντάζεστε ότι μπορούν να επηρεάσουν θετικά το σώμα σας

4. Κακοσμία από ιδρώτα

Χρησιμοποιήστε το λεμόνι για την κακοσμία από τον ιδρώτα. Είναι ένα παλιό φάρμακο που σκοτώνει αποτελεσματικά τα βακτηρίδια. Πάρτε ένα φρέσκο λεμόνι, κόψτε το και τρίψτε τη μασχάλη σας. Στη συνέχεια, κάντε ένα ντους αφού αφήσετε το χυμό να στεγνώσει στο δέρμα σας. Κάνοντας αυτό μια φορά την ημέρα θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από την οσμή του σώματος.

5. Όχι πια παπούτσια που μυρίζουν

Δεν είναι ωραίο όταν βγάζετε τα παπούτσια σας και μυρίζει σαν να τρέχατε για μια εβδομάδα χωρίς να έχετε σταματήσει. Απλά βάλτε μαγειρική σόδα στα παπούτσια πριν πάτε κάπου έτσι θα απορροφήσει όλη την οσμή και τον ιδρώτα.

6. Χρησιμοποιήστε αποσμητικό στο Τ του προσώπου

Όταν η ατμόσφαιρα είναι ζεστή και υγρή, αισθάνεστε ότι το μακιγιάζ κολυμπάει στο πρόσωπό σας. Ορισμένοι μπλόγκερ προτείνουν να χρησιμοποιήσετε αποσμητικό ως βάση πριν το μακιγιάζ. Ναι, αποσμητικό.

Αλλά βεβαιωθείτε ότι το προϊόν είναι κατασκευασμένο με φυσικά συστατικά ώστε να μην βλάψει το δέρμα του προσώπου σας.

[crp]

7. Τέλος στις φούστες που κολλάνε πάνω σας με αποσμητικό σπρέυ

Σίγουρα σας έχει συμβεί να περπατάτε και μετά από λίγο η φούστα σας μπορεί να αρχίσει να κολλάει στα πόδια σας. Δυστυχώς, είναι από τον στατικό ηλεκτρισμό που προκαλείται.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ένα ειδικό αντιστατικό προϊόν στο χέρι, εφαρμόστε λίγη λακ ή αποσμητικό σπρέυ στα ρούχα σας λίγο πριν βγείτε.

Δείτε επίσης: 22 κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια σε καθημερινά προβλήματα

8. Για όσες κάνουν τζελ στα νύχια μόνες τους

Η εφαρμογή τζελ είναι μια αρκετά μεγάλη διαδικασία. Αλλά τι γίνεται αν τελικά τελειώσετε και συνειδητοποιήσετε ότι έχει τελειώσει το καθαριστικό; Τώρα τα χέρια σας είναι κολλώδη.

Πάρτε ένα κανονικό υγρό αφαίρεσης βερνικιού νυχιών ή κάτι που περιέχει αλκοόλ και χρησιμοποιήστε το αντί για καθαριστικό. Αλλά να είστε προσεκτικοί, δεν πρέπει να περιέχει καθόλου ασετόν.

9. Πείτε αντίο στα σπυράκια

Eίναι πολύ άβολο να βρίσκετε ένα σπυράκι στο πρόσωπό σας. Αλλά ξέρατε ότι θα μπορούσατε να το έχετε προκαλέσει στεγνώνοντας το πρόσωπό σας με μια πετσέτα; Αν το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι είναι καθαρή πετσέτα αφού τα βρώμικα μπορούν να αποτελέσουν έδαφος αναπαραγωγής για βακτήρια.

Αντ ‘αυτού, αφήστε το πρόσωπο να στεγνώσει από μόνο του ή χρησιμοποιήστε μαντηλάκια καθαρισμού για το πρόσωπο.

10. Τι γίνεται αν σας τελειώσει το σπρέυ για τα μαλλιά

Ήσασταν στη μέση της δημιουργίας ενός φοβερού χτενίσματος όταν συνειδητοποιήσατε ότι το σπρέυ είναι κενό! Εντούτοις, υπάρχει κάτι ακόμα στο εσωτερικό.

Κρατήστε το επάνω μέρος του σπρέι μαλλιών σας κάτω από ζεστό τρεχούμενο νερό. Σιγουρευτείτε ότι δεν θα τρυπήσετε ποτέ το ακροφύσιο με μια οδοντογλυφίδα.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Τοποθέτηση φωτοταπετσαρίας – Βίντεο τοποθέτησης και αναλυτικές οδηγίες

Τοποθέτηση φωτοταπετσαρίας μόνος σου. Βίντεο τοποθέτησης και αναλυτικές οδηγίες.

Βραδινός ύπνος: Πόσες ώρες πρέπει να κοιμόμαστε καθημερινά, σύμφωνα με την ηλικία μας