in , , , , , , ,

Πώς να φτιάξεις ψάθινα φωτιστικά από ψάθινα καλάθια.

Ψάθα, το υλικό του καλοκαιριού. Εκτός από καπέλα, διακοσμητικά, σουπλά, σουβέρ και τόσα άλλα, τώρα μπορείς να φτιάξεις και υπέροχα φωτιστικά.

Πώς να φτιάξεις ψάθινα φωτιστικά από ψάθινα καλάθια

Στην αγορά κυκλοφορούν άπειρα ψάθινα καλάθια, σε όλα τα μεγέθη, σχέδια και σχήματα, σε πολύ οικονομικές. Μπορείς λοιπόν, να εκμεταλλευτείς αυτά τα καλάθια και να φτιάξεις φωτιστικά για τον κήπο, την κουζίνα ή – γιατί όχι;- και για το σαλόνι σου.

Δείτε επίσης: Ιδέες για ethnic διακόσμηση με ψάθινα αντικείμενα

H κατασκευή τους δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Απλά ανοίγετε μια τρύπα στον πάτο του καλαθιού και από εκεί περνάτε το ντουί και τη λάμπα. Αν η πλέξη του καλαθιού που έχετε επιλέξει είναι αραιή, πιθανόν η λάμπα να χωράει και χωρίς να κάνετε κάτι.

Δείτε επίσης: Decoupage σε ψάθινα καπέλα και τσάντες! Οδηγίες και όμορφες ιδέες!

via

Να έχετε υπόψιν ότι όσο πιο αραιή η πλέξη τόσο πιο πολύ φως διαχέεται και το αντίστροφο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

via
via
via
via

Αν έχετε πιο boho διάθεση, μπορείτε να βάψετε τα καλάθια σας με σπρέυ και ακρυλικά. Έτσι τα φωτιστικά σας θα είναι πολύχρωμα και το φως που θα διαχέεται θα είναι πιο ζεστό.

Άλλη μια εναλλακτική είναι να κρεμάσετε και διάφορα διακοσμητικά στα ψάθινα φωτιστικά σας. Ανάλογα τη διάθεση και το στυλ σας, μπορείτε να βάλετε από πεταλούδες και κοχύλια, μέχρι πομ πομ και φούντες!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

DIY organiser γραφείου από ρολά χαρτιού υγείας

DIY καταπληκτικά χάρτινα λουλούδια