in , , ,

Πλούσιος κατά λάθος! 5 ανακαλύψεις που αποδείχτηκαν «χρυσάφι»

Πλούσιος δε χρειάζεται να γεννηθείς, καθώς η τύχη είναι στα χέρια σου. Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Richard Wiseman, ο καθένας μπορεί να αλλάξει την τύχη του ακολουθώντας τα εξής βήματα:

1. Κάνοντας γνωριμίες όντας χαλαρός και παραμένοντας ανοιχτός στις ευκαιρίες.

2. Ακολουθώντας τη διαίσθησή του.

3. Πιστεύοντας ότι η τύχη είναι με το μέρος του.

Ακολουθώντας αυτές τις απλές τεχνικές, 5 άνθρωποι τα κατάφεραν και έγιναν πλούσιοι. Κάποιοι από αυτούς, βέβαια, δεν είχαν ιδέα, αλλά είδαν την τύχη τους να αλλάζει αστραπιαία από μια τυχαία ανακάλυψη.

1. Η πέτρα που γυαλίζει

Ένας ανθρακωρύχος στην Αυστραλία, που συνήθιζε να συλλέγει πετρώματα, βρήκε μια λαμπερή πέτρα που του έκανε εντύπωση. Αποφάσισε να την πάρει σπίτι του και, μετά από 14 χρόνια, ανακάλυψε ότι πρόκειται για ένα σπάνιο μαύρο οπάλιο, που κοστίζει 3 εκατομμύρια δολάρια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

2. Ο τοίχος με τα κέρματα

Όταν τα παιδιά της γειτονιάς εξερεύνησαν ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Πενσιλβανία, βρήκαν τυχαία μερικά παλιά νομίσματα κοντά σε έναν τοίχο. Οι γονείς τους όταν το έμαθαν, γκρέμισαν τον τοίχο και ανακάλυψαν εκατοντάδες νομίσματα, σημερινής αξίας 200.000 δολαρίων.

Δείτε επίσης: Η επαναστατική εφεύρεση που διπλώνει και σιδερώνει τα ρούχα μετά το πλυντήριο

3. Πενικιλίνη 

Ανακαλύφθηκε τυχαία το 1928 από τον Σκοτσέζο βιολόγο Alexander Fleming. Όταν γύρισε από τις διακοπές του, παρατήρησε ότι το πιάτο που είχε ξεχάσει στο νεροχύτη γεμάτο βακτήρια, είχε γεμίσει μούχλα. Ανακάλυψε ότι η μούχλα είχε «σκοτώσει» τα βακτήρια. Από ένα ξεχασμένο πιάτο, πέρα από το όποιο οικονομικό κέρδος, σήμερα εμείς έχουμε αντιβιοτικά.

4. Coca Cola

Το πιο δημοφιλές αναψυκτικό του κόσμου, δημιουργήθηκε από τον John Pemberton ως φάρμακο για τον πονοκέφαλο. Όμως η βοηθός του έκανε μια λάθος μίξη των συστατικών με ανθρακούχο νερό και αυτός έγινε πλούσιος!

5. Υπερκόλλα

Η λεγόμενη super glue ανακαλύφθηκε κατά λάθος. Ο Αμερικανός χημικός Harry Coover, και η ομάδα του προσπαθούσαν να παράγουν υλικά, για να φτιάξουν τα πλαστικά μέρη των όπλων. Το 1985 έγινε ένα εξαιρετικά δημοφιλές προϊόν, αποφέροντας 2.5 δισ. δολάρια.

via viralbuzz

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Φτιάξτε τα δικά σας χάρτινα φανάρια!

18+1 αλλαγές εσωτερικού χώρου που μπορούν να αλλάξουν τελείως την όψη του σπιτιού σας