in , , , , , ,

Ιδέες για ethnic διακόσμηση με ψάθινα αντικείμενα

Το καλοκαίρι έφτασε και θέλουμε αυτή την αίσθηση των διακοπών και της ξενοιασιάς να την περάσουμε και στη διακόσμηση του σπιτιού μας.

Ιδανικό υλικό η ψάθα και τα κάθε λογής ψάθινα διακοσμητικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που θα βρεις παντού.

Ιδέες για ethnic διακόσμηση με ψάθινα αντικείμενα

Τα ψάθινα χαλιά είναι μια υπέροχη ιδέα και πολύ πρακτικά. Μπορείς να βρεις στο εμπόριο έτοιμα ή αν έχεις τη διάθεση να φτιάξεις μόνος σου από χοντρό σκοινί. Δες εδώ τον τρόπο.

Αν δε θες να περιοριστείς μόνο στα διακοσμητικά, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις έπιπλα από μπαμπού ή ψάθα στο μπαλκόνι ή τον κήπο σου (ή αν είσαι από τους τολμηρούς ακόμη και στο σαλόνι σου!)

Δείτε επίσης:Πώς θα φτιάξετε μικρά έργα τέχνης με σκοινί, αλεύρι, κόλλα και αλάτι!

Μικρότερα διακοσμητικά αντικείμενα όπως κασπώ, δίσκοι, καπέλα και φωτιστικά, θα δώσουν ένα ethnic αέρα στο χώρο σου. Μια υπέροχη ιδέα είναι να τα κρεμάσεις και στον τοίχο. Δοκίμασε να πάρεις και κάποια σε έντονα χρώματα για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αν έχεις τη διάθεση μπορείς να τα βάψεις μόνος σου ή να τα διακοσμήσεις χρησιμοποιώντας τη φαντασία σου και απλά υλικά. Μπορείς επίσης να μετατρέψεις τις γυάλες ή τα κασπώ που ήδη έχεις, ντύνοντας με σκοινί και κολλώντας απλά με σιλικόνη. Μερικές ιδέες θα βρεις και εδώ.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Να τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση που μας τσιμπήσει μια τσούχτρα

8 μοναδικές ιδέες για να ανανεώσεις τις κουρτίνες σου