in , , , , ,

7 κόλπα για να δείχνουν τα παπούτσια σας σαν καινούρια

Μετά από μια αναθεώρηση της ντουλάπας μου συνειδητοποίησα ότι πρέπει να σώσω τα παπούτσια μου. Η σκέψη ότι ίσως χρειαστεί να τα πετάξω ήταν ανυπόφορη. Αλλά οι τιμές για στεγνό καθάρισμα ήταν επίσης αφόρητες.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν 7 κόλπα για να κάνουμε και τη δική σας και τη δική μας ζωή πιο εύκολη.

1. Χρησιμοποιήστε αντιβακτηριακά μαντηλάκια για να καθαρίσετε τα παπούτσια σας.

Δείτε επίσης: 14 Έξυπνα κόλπα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα παλιά σας ρούχα και παπούτσια να φαίνονται σαν καινούρια.

Δερμάτινα παπούτσια μπορούν να πλυθούν με το χέρι και πολύ προσεκτικά. Αφού πλύνετε τη σόλα, χρησιμοποιήστε αντιβακτηριακά μαντηλάκια και καθαρίστε κάθε ρωγμή καλά. Θα σας βοηθήσει να τα απολυμάνετε προτού ξεκινήσετε τη διαδικασία αποκατάστασης.

Πρέπει να πω ότι αφού καθαρίσατε τα παπούτσια με μαντηλάκια, φαίνονταν πολύ καλύτερα ήδη.

2. Ασπρίστε τα παπούτσια με μαγειρική σόδα

Αυτό ήταν ένα θαύμα! Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα, αλλά η μαγειρική σόδα λειτουργεί πραγματικά. Θα πρέπει να συνδυάσετε 2 κουταλιές της μαγειρικής σόδας και 1 κουταλιά της σούπας νερό. Τρίψτε τα παπούτσια με αυτό το μείγμα χρησιμοποιώντας μια μαλακή οδοντόβουρτσα και αφήστε τα για 30 λεπτά. Όσο περισσότερο τα αφήσετε, τόσο πιο λευκά θα γίνουν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε εδώ σχετικά με τον καθαρισμό με μαγειρική σόδα!

3.Χρησιμοποιείστε χαρτί τουαλέτας για να στεγνώσετε τα παπούτσια σας.

Μετά το πλύσιμο των παπουτσιών σας μπορεί να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα του πώς να τα στεγνώσετε σωστά χωρίς κίτρινους λεκέδες. Ένα καλό τρικ μπορεί να είναι η χρήση εφημερίδων. Αλλά αποφάσισαμε να προχωρήσουμε περισσότερο και να χρησιμοποιήσουμε λευκό χαρτί υγείας, επειδή δεν αφήνει κανένα σημάδι από το μελάνι. Επιπλέον, είναι εύκολο να επαναφέρετε τα παπούτσια στο σωστό σχήμα, συμπληρώνοντάς τα με μαλακό χαρτί.

4.Τρίψτε το σουέτ δέρμα με μια γόμα για να διώξετε τα σημάδια

Δείτε επίσης: 11 Εύκολα Κόλπα για να Φαίνονται τα Παπούτσια σαν Καινούργια

5. Αναμείξτε σόδα και λευκό ξύδι για να καθαρίσετε τις σόλες

Το πρόβλημα με ορισμένα αθλητικά παπούτσια είναι ότι τα πέλματα τους είναι ραβδωτά και όλη η βρωμιά και η σκόνη συσσωρεύεται. Η χρήση οδοντόπαστας δεν βοήθησε, γι ‘αυτό δοκιμάσαμε το μεγάλο πυροβολικό.

Πρέπει να συνδυάσετε 1 κουταλιά της σούπας ζεστό νερό, 1 κουταλιά σούπας μαγειρικής σόδας και 1 κουταλιά της σούπας άσπρο ξίδι. Στη συνέχεια τρίψτε τη σόλα με αυτό το μείγμα χρησιμοποιώντας μια μαλακή οδοντόβουρτσα και αφήστε για 15-30 λεπτά.

6. Χρησιμοποιείστε ασετόν για να απομακρύνετε μαύρες γρατζουνιές από δερμάτινα παπούτσια

Αυτή η μέθοδος λειτουργεί πραγματικά. Απλά το κάνετε πολύ προσεκτικά, ώστε να μην βγάλετε το χρώμα!

Οι σκούρες γρατζουνιές στα παπούτσια σας μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν χρησιμοποιώντας ασετόν. Απλά βάζετε σε ένα βαμβάκι μια μικρή ποσότητα και πιέζετε πάνω στην γρατζουνιά. Μην τρίβετε. Η διαφορά είναι ορατή.

7. Χρησιμοποιείστε ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας για να διατηρήσετε τα παπούτσια σας καθαρά.

Χρησιμοποιήστε αυτήν τη μέθοδο στο τέλος, αφού ολοκληρωθεί η αποκατάσταση. Τα παπούτσια σας θα φαίνονται λαμπερά!

Βρέξτε μια μαλακή πετσέτα ή ένα βαμβάκι με το λάδι. Εφαρμόστε σε μικρές κυκλικές κινήσεις και τρίψτε προσεκτικά το δέρμα σε όλη το παπούτσι.

Προετοιμαστείτε σωστά για να καθαρίσετε τα παπούτσια σας

Λίγο πριν αποκαταστήσετε και καθαρίσετε τα παπούτσια σας, ετοιμάστε όλα τα απαραίτητα αντικείμενα και μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε γάντια για να μην καταστρέψετε το δέρμα σας. Ελέγξτε τα παπούτσια πριν δοκιμάσετε κάποια τεχνική. Ορισμένα παπούτσια δεν πρέπει να πλυθούν, ή η ίδια μέθοδος μπορεί να σώσει τα δερμάτινα παπούτσια, αλλά να προκαλέσει ζημιά στα σουέτ.

φωτ.: brightside

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Γιατί πρέπει να κόβετε τα λεμόνια και να τα βάζετε στην κατάψυξη

13 έξυπνες πρωτοβουλίες που μπορεί να σώσουν τον πλανήτη μας