in , , , , , , ,

42 ξεχωριστές και πρωτότυπες προτάσεις για το τραπεζάκι του σαλονιού

Το τραπέζακι του σαλονιού φαίνεται να είναι το κέντρο ενός δωματίου, οπότε πρέπει να διαλέξετε ένα που να δίνει γοητεία στο χώρο σας.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το κάτω τμήμα από το τραπεζάκι που ήδη έχετε με ένα συρτάρι ή έναν χώρο όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε άλμπουμ φωτογραφιών, περιοδικά ή εφημερίδες.

Για όσους από εσάς σας αρέσει η μοναδικότητα, μπορείτε να σχεδιάσετε οι ίδιοι το τραπεζάκι με ένα όμορφο σχέδιο. Είναι καλό να ταιριάζει με το χρώμα του καναπέ ή το χρώμα του τοίχου του καθιστικού σας.

Για όσους από εσάς σας αρέσουν τα κλασικά ή μοντέρνα στυλ, εδώ θα βρείτε πολλά σχέδια να διαλέξετε. Αν σας αρέσει το κλασικό στυλ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα καλύτερα υλικά από ξύλο. Και για όσους από εσάς σας αρέσει το μοντέρνο στυλ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κεραμικό, γυαλί ή αλουμίνιο.

Το τελευταίο μέρος της διαδικασίας κατασκευής ενός τραπεζίου σαλονιού είναι η επικάλυψή του με μελανίνη ή άλλο ολισθηρό υλικό, έτσι ώστε το τραπέζι του καφέ σας να είναι εύκολο να καθαριστεί. Άλλη μια ιδέα είναι και τα τραπεζάκι που ανοίγει το πάνω μέρος και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν γραφείο ή τραπεζαρία.

Δείτε επίσης: 29 Συμβουλές Διακόσμησης για Το Τραπεζάκι Σαλονιού

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε επίσης: 10 Εύκολα Τραπεζάκια σαλονιού για να Φτιάξετε Μόνοι σας


φωτ.: decoraiso

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Φτιάξε κοσμήματα από σιλικόνη και διακοσμητικά γυάλινα πιάτα

Πώς να κεντήσετε μόνοι σας ένα μπλουζάκι (δωρεάν DIY σχέδια κεντήματος)