Πόσες φορές δεν κοιτάτε τα ντουλάπια της κουζίνας σας και θέλετε να τα αλλάξετε όλα; Όμως πάντα κολλάτε στο χρώμα και στο σχέδιο που θα πρέπει να διαλέξετε.

Τα ντουλάπια συνήθως φτιάχνονται μαζί με το σπίτι για να ταιριάζουν στο ύφος του. Άρα αν θέλετε να τα αλλάξετε, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν το γενικό στυλ και τα χρώματα που έχετε χρησιμοποιήσει στην υπόλοιπη διακόσμηση.

Επιπλέον, θα πρέπει να σκεφτείτε ότι τα ντουλάπια είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της κουζίνας και του σπιτιού. Πρέπει να είναι ευρύχωρα, πρακτικά και βολικά αφού χρησιμοποιούνται καθημερινά.

Δείτε επίσης: Τα 9 πιο Συχνά Λάθη που Κάνετε όταν Βάφετε Ξύλινα Ντουλάπια

Σας βολεύουν μικρά ή μεγάλα ντουλάπια; Θα χρειαστείτε μια νησίδα στη μέση ή όχι; Θέλετε να έχει και γυαλί; Τι είδους ξύλου θα χρησιμοποιηθεί και τι απόχρωση; Όλα αυτά θα πρέπει να τα έχετε αποφασίσει πριν κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή.

Εμείς συγκεντρώσαμε 20 διαφορετικά σχέδια ντουλαπιών για να πάρετε κάποιες ιδέες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε επίσης: Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεις τα ντουλάπια στην κουζίνα σου;

Ποια ταιριάζει στο δικό σου στυλ;

φωτ.: showyourvote

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ανεμιστήρα στον ύπνο

35 ιδέες για διακόσμηση γύρω από το σαλόνι