in ,

Σπιτική κρέμα που εξαφανίζει τις ρυτίδες έκφρασης

Η κρέμα που θα φτιάξουμε, είναι κατάλληλη για να εξαφανίσει τις ρυτίδες έκφρασης του προσώπου. Η περιοχή των ματιών πρέπει να συντηρείται συνεχώς, καθώς δεν έχει πολλούς σμηγματογόνους αδένες. Οι αδένες αυτοί βρίσκονται μέσα στους θύλακες της τρίχας και είναι πολυάριθμοι στο πρόσωπο και την περιοχή γύρω από τα μάτια, υστερούν όμως σε ποσότητα, με αποτέλεσμα να εμφανίζουμε πιο εύκολα ρυτίδες στη συγκεκριμένη περιοχή. Η επιδερμίδα, όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές στο votanonkipos.gr, χρειάζεται άφθονο νερό για να διατηρείται ενυδατωμένη και να δείχνει πάντοτε λαμπερή και απαλή.

Το δέρμα από μόνο του δε μπορεί να απορροφήσει το νερό, έτσι δεν αρκεί να ρίχνουμε άφθονη ποσότητα στο πρόσωπο για να έχουμε την απαραίτητη ενυδάτωση που χρειάζεται η επιδερμίδα μας. Τα καλά νέα είναι, πως χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε σπιτική κρέμα προσώπου που ενυδατώνει και εξαφανίζει τις ρυτίδες έκφρασης. Ακολουθήστε τα βήματα της συνταγής που παραθέτουμε και θα έχετε έτοιμη σπιτική κρέμα ομορφιάς.

Διαβάστε επίσης Συνταγή: Η κρέμα προσώπου που θα τη ζήλευαν οι καλύτερες εταιρείες καλλυντικών

Κρέμα ομορφιάς για τις ρυτίδες του προσώπου

Υλικά:

  • 1 κ.σ. λιναρόσπορο
  • Τζελ αλόη βέρα
  • 1 αγγούρι
  • Νερό ή ρόφημα χαμομηλιού

Διαδικασία:

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

  1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα 1 ποτήρι νερό ή ρόφημα χαμομηλιού, μαζί με τους σπόρους λιναριού και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να γίνουν ζελές. Στη συνέχεια σουρώνουμε με μία γάζα ή ένα πλαστικό σουρωτήρι (να έχει πολύ μικρές τρύπες).
  2. Παίρνουμε το ζελέ της αλόης. Θα το βρούμε έτοιμο σε καταστήματα ομορφιάς ή αν έχουμε φυτέψει στο σπίτι αλόη βέρα, θα το βρούμε στο εσωτερικό των φύλλων της.
  3. Τρίβουμε το αγγούρι σε τρίφτη για να πάρουμε το χυμό και στη συνέχεια σουρώνουμε.

Προσθέτουμε σε μπολ, ίση ποσότητα χυμό αγγουριού και ζελέ που πήραμε από το λιναρόσπορο. Συμπληρώνουμε με το ζελέ αλόης. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα και τοποθετούμε σε αποστειρωμένα βάζα.

Διαβάστε επίσης DIY Καθαριστικό Προσώπου για Λιπαρή Επιδερμίδα

Αυτό ήταν! Είναι έτοιμη για χρήση, μπορούμε να αποθηκεύσουμε στο ψυγείο περίπου για 1 μήνα.

Η αλόη είναι κατάλληλη για ενυδάτωση της περιοχής γύρω από τα μάτια και φυσικά εξαφανίζει τις ρυτίδες έκφρασης. 15 λεπτά είναι αρκετά για να ενυδατώσει και να ανακουφίσει την ξηρή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.

Χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση τη κρέμα προσώπου που εξαφανίζει τις ρυτίδες έκφρασης. Εφαρμόζουμε κατά τις βραδινές ώρες και συγκεκριμένα πριν τον ύπνο. Επειδή απορροφάται δύσκολα από το δέρμα, αν την απλώσουμε πριν κοιμηθούμε, μέχρι το πρωί θα προλάβουν τα δραστικά συστατικά να εισχωρήσουν στην επιδερμίδα και θα έχουμε ένα πλήρως ενυδατωμένο και λαμπερό πρόσωπο. Φυσικά, η μακροχρόνια χρήση εξαφανίζει τις ρυτίδες έκφρασης δια παντός.
via votanonkipos

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 σίγουρα κόλπα για να αποτρέψετε το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους

12 Φυτά Που Δίνουν Θετική Ενέργεια Στο Σπίτι Σας