in , ,

Ανόρθωση βλεφάρων: Ένα σπιτικό σέρουμ για τα μάτια. Μπορούμε να το φτιάξουμε πανεύκολα μόνες μας

Ανόρθωση βλεφάρων - σπιτικό σέρουμ

Ανόρθωση βλεφάρων: Ένα σπιτικό σέρουμ για τα μάτια.

Αντί να αγοράζουμε καλλυντικά, μήπως είναι προτιμότερο να τα φτιάχνουμε μόνες μας; Και εδώ έχουμε ένα σέρουμ για ανόρθωση βλεφάρων.

Εύκολα και οικονομικά, μπορούμε να παρασκευάσουμε φυσικά καλλυντικά καθημερινής περιποίησης, αγοράζοντας ελάχιστα υλικά από κάποιο κατάστημα βιολογικών προϊόντων, σε περίπτωση που δεν τα έχουμε ήδη στο σπίτι μας.

Διαβάστε επίσης Πώς η μαγειρική σόδα σταματά την τριχόπτωση και βοηθά στην ανάπτυξη νέων τριχών σε χρόνο μηδέν

Η γιαγιά της παιδικής μου φίλης μού εκμυστηρεύτηκε μια μυστική συνταγή για να φτιάξω μόνη μου ένα σέρουμ, το οποίο θα μειώσει αισθητά τις ρυτίδες, θα εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους και θα ενυδατώσει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Ανόρθωση βλεφάρων: Ένα σπιτικό σέρουμ για τα μάτια
Ανόρθωση βλεφάρων: Ένα σπιτικό σέρουμ για τα μάτια

Ξεκινώντας από τη φροντίδα των ματιών, το σπιτικό αυτό σέρουμ με τα ευεργετικά συστατικά θα μας στοιχίσει ελάχιστα και θα κρατήσει το λιγότερο ένα εξάμηνο.

Αυτά είναι τα υλικά που θα χρειαστούμε:

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

1 κάψουλα βιταμίνης Ε
2 κουταλιές λάδι καρύδας
1/2 κουταλάκι λάδι καμφοράς
1 μικρό γυάλινο δοχείο

Ανακατεύουμε λοιπόν όλα τα υλικά σε ένα μικρό μπολ, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Στη συνέχεια, τοποθετούμε το μείγμα σε ένα γυάλινο μπουκαλάκι και το αφήνουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα. Και το σπιτικό μας σέρουμ είναι έτοιμο για χρήση. Μπορούμε να το εφαρμόσουμε γύρω από τα μάτια κάθε βράδυ και να το αφήσουμε να δράσει όλη τη νύχτα. Σε περίπου δύο βδομάδες η διαφορά θα είναι σίγουρα αισθητή.

Αυτός ο ορός ματιών είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός, επειδή περιέχει ισχυρά έλαια που εισχωρούν βαθιά στο δέρμα, προκειμένου να αναγεννήσουν τα κύτταρα και να αναζωογονήσουν το παλιό, ταλαιπωρημένο δέρμα. Η βιταμίνη Ε είναι ένα από τα σημαντικότερα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την αντιγήρανση, ενώ το έλαιο καρύδας προσφέρει ενυδάτωση. Επιπλέον, το λάδι καμφοράςλειτουργεί ως φυσικό αντισηπτικό και είναι κατά των ρυτίδων.

*Τα έλαια πρέπει να δοκιμάζονται για αλλεργικές αντιδράσεις. Το άρθρο είναι πληροφοριακού χαρακτήρα.

via olasimera/ womantoc

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 39

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Συγκινεί η τοιχογραφία για τις 102 ψυχές που χάθηκαν στο Mάτι

17 ιδέες για το φαγητό που σας έχει περισσέψει