in , , , , , , ,

10 ιδέες διακόσμησης για μικρά μπαλκόνια

μπαλκόνια εμπνέουν ρομαντισμό και χαλάρωση, αλλά επειδή πολύ συχνά είναι μικρά, δεν τα εκμεταλλευόμαστε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ζωντανέψετε ένα μπαλκόνι, μικρό ή μεγάλο, και αν αφιερώσετε λίγο χρόνο στη διακόσμησή του, δε θα θέλετε να φύγετε ποτέ. Εδώ θα σας δείξουμε 10 ιδέες που θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε τις δυνατότητες διακόσμησης ενός μικρού μπαλκονιού.

Βάλτε λουλούδια

Προσθέστε λουλούδια και φυτά για να δημιουργήσετε μια αύρα γαλήνης. Τα ξύλινα πατώματα δίνουν μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση, ενώ ένας ή δύο καναπέδες αποτελούν ιδανική λύση για κάθε περίσταση.

2. Γωνιά ανάγνωσης

Τοποθετήστε ένα κρεβάτι για μια άνετη γωνιά ανάγνωσης. Προσθέστε μεγάλα φώτα για να φωτίσετε το μπαλκόνι και να το κάνετε πιο ατμοσφαιρικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 35 εκπληκτικές ιδέες διακόσμησης για μικρά μπαλκόνια!

3. Όλα ρόζ

Συνδυάστε χρώματα και σχέδια για να δώσετε τη δική σας προσωπική πινελιά. Χρησιμοποιήστε παλέτες για να φτιάξετε ένα ιδιαίτερο καθιστικό για το μπαλκόνι σας.

4. Σαν παραλία

Χρησιμοποιήστε ένα χαλί στο χρώμα της άμμου για να νιώθετε σαν να είστε στην παραλία. Προσθέστε μελωδούς, χάρτινα φαναράκια και η χαλάρωση είναι δεδομένη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

5. Κλασική λύση

Αυτό το στυλ χρησιμοποιεί τις παλέτες ως βασικό κομμάτι επίπλων, αλλά η αντίθεση μεταξύ άσπρου και μαύρου το κάνει να δείχνει πιο αυστηρό. Τα σκουρόχρωμα κομμάτια διακόσμησης και ο κάκτος προσθέτουν στη γοητεία του και το κάνουν μοναδικό.

6. Μοντέρνο μπαλκόνι

Για ένα μοντέρνο μπαλκόνι, χρησιμοποιείστε ουδέτερα χρώματα. Τα στοχεία διακόσμησης και τα μεγάλα λευκά κεριά είναι απλά, αλλά αρκετά μοναδικά για να κάνουν μια δήλωση.

7. Σύγχρονο μπαλκόνι

Συνδύασε έντονα χρώματα με διαφορετικές υφές και σχέδια για ένα μοναδικό μπαλκόνι. Μια αιώρα είναι υπέροχη λύση για να προσθέσετε ένα τόνο διασκέδασης σε ένα μικρό χώρο.

8. Μικρός κήπος

Χρησιμοποίησε κατασκευές με ράφια για να φτιάξεις το δικό σου μίνι κήπο.

9. Έκρηξη χρωμάτων

Οι διαφορές στις υφές και στα χρώματα ανάμεσα στο πάτωμα και τους τοίχους, δίνουν στο μπαλκόνι ένα Boho στυλ. Παιχνιδιάρικα αξεσουάρ και πολλά φυτά ενισχύουν ακόμα περισσότερο το στυλ αυτό.

10. Μπαλκόνι στη φύση

Αφήστε τα φυτά να καταλάβουν το μεγαλύτερο μέρος του μπαλκονιού σας. Βάλτε μίνιμαλ έπιπλα σε ήσυχους τόνους και προσθέστε πολλές γλάστρες για ένα πραγματικό μπαλκόνι-κήπο.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Προφιτερόλ με μίνι κρουασανάκια!

10 αθώα σημάδια που δείχνουν ότι το σώμα σας είναι γεμάτο τοξίνες