in , , , , , ,

DIY τεχνικές pompom – πως να κάνετε μόνοι σας τα πιο υπέροχα ζεστά και χνουδωτά χαλάκια. Οδηγίες + Ιδέες

DIY τεχνικές pompom – πως να κάνετε μόνοι σας τα πιο υπέροχα ζεστά και χνουδωτά χαλάκια. Οδηγίες + Ιδέες

Θέλετε μια ζεστή και κομψή διακόσμηση που θα ομορφύνει τον χώρο κάτω από το κρεβάτι σας, το πάτωμα του μπάνιου ή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε ένα κομμάτι έπιπλο ή ένα κρεβάτι; Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε να κάνετε ένα χαλάκι pompom. Αυτό το μικρό χαλί είναι κατασκευασμένο από νήματα διαφόρων χρωμάτων. Αν έχετε αρκετά νήματα αλλά δεν θέλετε να πλέξετε ή προτιμάτε να κάνετε διακόσμηση για την κρεβατοκάμαρά σας, το σαλόνι σας ή το μπάνιο, αξίζει να ξοδέψετε λίγο χρόνο σε αυτό το διασκεδαστικό έργο.

Τα παιδιά θα αγαπήσουν τα μικρά χαλάκια που κατασκευάζονται από τούφες μαλλιού που είναι ιδανικά για το παιδικό. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές για την κατασκευή του pompom. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μερικά από αυτά. Ή ίσως προτιμάτε να αγοράσετε κάποια pom-poms που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να φτιάξετε τα χνουδωτά σας pom-poms.

Το χαλί φούντα είναι ζεστό, πολύχρωμο και ευχάριστο στην αφή και τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη χαρά της δημιουργίας του με τα χεράκια σας. Μπορείτε να εναλλάσσετε τα μεγέθη και τα χρώματα της φούντας για να κάνετε την υφή που θα ταιριάζει με το εσωτερικό σας. Είναι επίσης δυνατή η δημιουργία μοτίβων, η χρήση μιας συγκεκριμένης μορφής καμβά, η ανάμιξη χρωμάτων για την κατασκευή μιας ενιαίας φούντας. Δείτε τώρα πώς να φτιάξετε το χαλί φούντα, στις παρακάτω εικόνες, για να εμπνευστείτε και να πειραματιστείτε με τα δικά σας σχέδια.

Διάβασε επίσης: Πώς να φτιάξουμε πομ πομ!!
Φτιάξτε εκπληκτικά χαλιά pom-pom μόνοι σας + super Ιδέες!

via texnotropieskaidiakosmisi

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τοπικό αδυνάτισμα στην περιφέρεια: Αυτά είναι τα 10 tips του ειδικού

Τα 15 πιο «καθαρά» τρόφιμα χωρίς φυτοφάρμακα!