Υλικά
Για το σιρόπι
300 γρ ζάχαρη
300 γρ νερό
xυμό από 1 λεμόνι
φλούδες από 1 λεμόνι
Για την βάση
250 γρ φύλλο κρούστας
150 γρ γάλα
100 γρ ελαιόλαδο
ασπράδι από 3 αυγά
λίγο αλάτι
100 γρ αλεύρι
Για την κρέμα
1300 μλ γάλα
100 γρ βούτυρο αγελάδος
250 γρ ζάχαρη
3 γρ μαστίχα
1 βανίλια
3 κρόκοι αυγού
100 γρ νεσεστέ
50 γρ αλεύρι
Για την σαντιγί
500 μλ κρέμα γάλακτος
2 κτσ ζάχαρη
φιλέ αμυγδάλου
φόρμα 25x30cm