in , , , , ,

5 Τρόποι για να Καθαρίσετε την Επίπεδη Οθόνη Τηλεόρασης

Θυμηθείτε, όχι πολύ καιρό πριν, όταν οι άνθρωποι είχαν μεγάλες, ογκώδεις τηλεοράσεις; Μπορεί να ήταν τεράστιες, αλλά τουλάχιστον ένα μικρό καθαριστικό για τζάμια ήταν το μόνο που χρειαζόταν. Πολλοί από εμάς σήμερα έχουμε τηλεόραση με επίπεδη οθόνη και παρόλο που έχει μεγάλη ποιότητα εικόνας και εξοικονομεί χώρο – είναι επίπονη στο καθάρισμα. Τις περισσότερες φορές το μόνο που θα χρειαστεί είναι να την σκουπίσετε με ένα πανί μικροϊνών, αλλά εάν χρειάζεστε πιο βαθύ καθαρισμό, τότε αυτοί οι 5 τρόποι θα σας φανούν χρήσιμοι.

1. Ξύδι

Τι δεν μπορεί να κάνει το ξύδι; Έχει πολλές χρήσεις και είναι ένα υπέροχο, φυσικό καθαριστικό. Για να καθαρίσετε την οθόνη, πρώτα σκουπίστε την με ένα πανί μικροϊνών, στη συνέχεια αναμείξτε ίσα μέρη απεσταγμένου νερού και ξιδιού. Βυθίστε το πανί στο διάλυμα, στύψτε το πολύ καλά, σκουπίστε την οθόνη πολύ απαλά και στη συνέχεια σκουπίστε ξανά με ένα καθαρό, στεγνό πανί μικροϊνών.

Δείτε επίσης:

2. Υγρό πιάτων

Εάν η επιφάνεια είναι ιδιαίτερα βρώμικη, αφού καθαρίσετε τη σκόνη, βρέξτε ένα μαλακό πανί που δεν αφήνει χνούδι σε αραιωμένο, ήπιο υγρό σαπούνι πιάτων (1 μέρος υγρό πιάτων και 100 μέρη νερού) και στύψτε πολύ καλά. Με το πανί περάστε την επιφάνεια της οθόνης και στη συνέχεια, σκουπίστε την με ένα στεγνό πανί ίδιου τύπου μέχρι να στεγνώσει η επιφάνεια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!



Δείτε επίσης: Πως Να Καθαρίσουμε Τα Μεταλλικά Φίλτρα Του Απορροφητήρα Εύκολα Και Αποτελεσματικά!

3. Καθαριστικά οθόνης

Αν ψάχνετε για κάτι λίγο πιο βολικό, υπάρχουν πολλά καθαριστικά οθόνης στην αγορά. Βεβαιωθείτε μόνο ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τη μάρκα της τηλεόρασή σας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

4. Οινόπνευμα για εντριβές

Εάν το πανί μικροϊνών δεν μπορεί να αφαιρέσει τυχόν μουτζούρες, αναμίξτε 1 μέρος νερού και 1 μέρος οινοπνεύματος. Βρέξτε τη γωνία ενός μαλακού βαμβακερού υφάσματος στο διάλυμα, στύψτε πολύ καλά και σκουπίστε απαλά την οθόνη. Στη συνέχεια, σκουπίστε με ένα άλλο καθαρό, στεγνό πανί.

5. Βαζελίνη

Μερικές φορές οι επίπεδες οθόνες μπορούν να γδαρθούν αλλά ευτυχώς, μπορούν να διορθωθούν με λίγη βαζελίνη. Απλώς βουτήξτε μια μπατονέτα σε βαζελίνη  και περάστε τη γρατζουνιά.

Δείτε επίσης: 14 Δημιουργικοί Τρόποι Να Χρησιμοποιήσετε Τη Βαζελίνη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

18 πράγματα που κρύβονται πίσω από αντικείμενα που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα

Από πού πήραν το όνομά τους πλατείες και συνοικίες της Αθήνας;