- 450 γραμμάρια αλεύρι
- 100 γραμμάρια γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
- 200 ml γάλα με χαμηλά λιπαρά
- 2 κρόκοι αυγών
- 8 γραμμάρια ξηρή μαγιά
- 70 γραμμάρια ζάχαρη
- Κομματάκια μαύρης σοκολάτας
- Ζάχαρη άχνη
Διαλύστε τη μαγιά σε χλιαρό γάλα μαζί με 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και αφήστε τη για 10 λεπτά. Σε ένα μπλέντερ βάλτε το αλεύρι, τα αυγά, το γιαούρτι, τη ζάχαρη και προσθέστε το γάλα με τη μαγιά. Ανακατέψετε τα συστατικά για 15 λεπτά ή μέχρι η ζύμη νε γίνει ελαστική, όταν είναι έτοιμη προσθέσετε τα κομματάκια σοκολάτας. Αν δεν έχετε μπλέντερ μπορείτε να δουλέψετε τη ζύμη με τα χέρια σε μια αλευρωμένη επιφάνεια. Βάλτε τη ζύμη σε ένα μπολ και αφήστε τη να ξεκουραστεί για 3 ώρες. Μόλις περάσει ο χρόνος, ανοίξτε τη ζύμη σε μια αλευρωμένη επιφάνεια και σχηματίστε έναν κύκλο με πάχος μισό εκατοστό.