in , ,

DIY Σκουλαρίκια από Πλαστικά Μπουκάλια!

Η κατασκευή κοσμημάτων από ανακυκλώσιμα υλικά είναι πολύ δημοφιλής στις μέρες μας λόγω της ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και της εξοικονόμησης χρήματων. Για παράδειγμα αυτά τα χαριτωμένα πλαστικά σκουλαρίκια είναι οικονομικά, πολύ όμορφα και κανείς δεν θα μαντέψει ποτέ ότι έγιναν από παλιά μπουκάλια γάλα!



Υλικά:
Γάντζοι σκουλαρικιών
Kρικάκια
Πλαστικό μπουκάλι γάλα
Ψαλίδι
Διαβήτης
Μικρή πένσα

Οδηγίες:

1. Κόψτε ένα κομμάτι πλαστικού από το μπουκάλι. Το κομμάτι πρέπει να έχει τουλάχιστον 7,5 εκατοστά πλάτος. Αν χρειαστεί αφαιρέστε την ετικέτα πρώτα.

2. Κόψτε έξι λωρίδες από το κομμάτι πλαστικού, έτσι ώστε να έχετε 6 λεπτές λωρίδες με πλάτος 0,5 εκατοστά και μήκος 7,5 εκατοστά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

3. Τώρα θα πρέπει να κάνετε τα διαφορετικά μεγέθη θηλιών. Κρατήστε δύο λωρίδες. Κόψτε δύο λωρίδες στα 6 εκατοστά μήκος και τις δυο υπόλοιπες λωρίδες στα 4,5 εκατοστά μήκος.

4. Χρησιμοποιήστε ένα αιχμηρό αντικείμενο (μύτη ενός διαβήτη) για να κάνετε μια μικρή τρύπα στα δύο άκρα της κάθε λωρίδας. Κάντε τις περίπου 2 χιλιοστά από τα άκρα.

5. Για να φτιάξετε το ένα σκουλαρίκι:
Ξεκινήστε περνώντας μία από τις λωρίδες 4,5 εκατοστών μέσα στον κρίκο έτσι ώστε να σχηματίσετε μια θηλιά.
Στη συνέχεια, προσθέστε μία από τις λωρίδες 6 εκατοστών στον κρίκο έτσι ώστε να κάνετε μια μεγαλύτερη θηλιά γύρω από την πρώτη.
Προσθέστε μία από τις λωρίδες 7,5 εκατοστών με τον ίδιο τρόπο, έτσι ώστε να έχετε πλέον τρεις θηλιές με αυξανόμενο μέγεθος.
Προσθέστε ένα γάντζο στον κρίκο και κλείστε τον με την πένσα.
Με τον ίδιο τρόπο φτιάξτε το άλλο σκουλαρίκι.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να φτιάξετε μοναδικά Ξύλινα σκουλαρίκια απο Γλωσσοπίεστρα!

30 συνθέσεις που άλλαξαν με χρώμα κιμωλίας και απέκτησαν Νέα Ζωή!