in

Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017

Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017


H μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και Do-It-Yourself έρχεται στο Helexpo Maroussi στις 24, 25 και 26 Μαρτίου 2017, από τις 10.00 έως τις 21.00. 

Οι επισκέπτες θα βρουν συγκεντρωμένα όλα τα υλικά χειροτεχνίας και DIY, για να τα προμηθευτούν, να δουν νέες τεχνικές και να πάρουν ιδέες για δημιουργία.

Οι κατηγορίες της Χειροτέχνικα είναι: Υλικά χειροτεχνίας, ζωγραφικής, decoupage και hobby, υλικά πλεξίματος και ραπτικής, χειροποίητων κοσμημάτων, συσκευασίας, πρώτες ύλες για καλλυντικά και DIY κατασκευές &  είδη διακόσμησης.

Φέτος, θα υπάρξει ειδικό αφιέρωμα στο χειροποίητο γάμο και τη βάφτιση, με ειδικά υλικά, ιδέες και λύσεις για να φτιάξει κανείς μόνος του τη δική του ιδιαίτερη στιγμή.

Οι επισκέπτες θα βρουν παρουσιάσεις τεχνικών και Hands-on σεμινάρια σε 5 χώρους intro σεμιναρίων ώστε να φτιάξουν χειροτεχνίες, από την κατασκευή κοσμημάτων μέχρι χειροποίητων ειδών για το σπίτι από αξιόλογους εισηγητές του χώρου. Θα πρωταγωνιστήσουν οι πασχαλινές χειροτεχνίες για διακόσμηση και κοσμήματα, οι ανοιξιάτικες κατασκευές για τον κήπο και το σπίτι και ο χειροποίητος γάμος και βάπτιση!
Η χειροτεχνία & η φιλοσοφία του Do-It-Yourself  εξελίσσεται σε όλο τον κόσμο καθώς αποτελεί το καλύτερο αγχολυτικό, έναν δημιουργικό και εύκολο τρόπο ψυχαγωγίας αλλά και τρόπο ζωής και αξίζει να την ενισχύουμε και να την γιορτάζουμε!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.xeirotexnika.gr.
Όλα τα νέα και στα social media: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter

Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017
Helexpo Maroussi
24, 25 & 26 Μαρτίου 2017
10.00- 21.00 
Είσοδος για το κοινό (2,5 €/άτομο/ημέρα- ΑΜΕΑ/Παιδιά έως 18 ετών: δωρεάν)

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

9 Εύκολες DIY Βιβλιοθήκες που Μπορείτε να Φτιάξετε Σπίτι

Πώς να Φτιάξετε Αποξηραμένα Λουλούδια Σιδερώνοντας