in , ,

10 Εύκολα Τραπεζάκια σαλονιού για να Φτιάξετε Μόνοι σας

Το να φτιάξετε τα δικά σας έπιπλα μπορεί να φαίνεται μια πολύπλοκη εργασία που μπορεί να απαιτήσει περίτεχνα σχέδια, καλά μελετημένη και προσεκτική δουλειά για να ολοκληρωθεί. Αν ξυλουργική δεν είναι το φόρτε σας, αλλά εσείς εξακολουθείτε να θέλετε να δοκιμάσετε , μπορείτε να ξεκινήσετε με μια μικρή και λιγότερη πολύπλοκη κατασκευή όπως είναι ένα τραπεζάκι καφέ. Για να σας βοηθήσουμε επιλέξαμε μόνο τα πιο εύκολο DIY τραπεζάκια για να δοκιμάσετε.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τραπεζάκι από ξύλινη πλάκα 

Είναι ένα από τα πιο εύκολα τραπεζάκια. Τρίψτε την πλάκα, βερνικώστε και προσθέστε τα πόδια.

Τραπεζάκι σε βιομηχανικό στυλ

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εάν μπορείτε να πριονίσετε και να βιδώσετε κομμάτια ξύλου μαζί τότε θα φτιάξετε εύκολα αυτό το τραπεζάκι. Εφαρμόστε διαφορετικό είδος βερνικιού στην επιφάνεια του ξύλου και στα πόδια για μια εμφάνιση σε βιομηχανικό στυλ.

Τραπεζάκι από πλάκα δαπέδου 

Χρησιμοποιείστε μια πλάκα δαπέδου ως επιφάνεια και το μόνο που έχετε να φτιάξετε είναι το πλαίσιο και τα πόδια για αυτό.

Τραπεζάκι από χαλκοσωλήνες

Με μερικούς χαλκοσωλήνες και μια ξύλινη σανίδα φτιάξτε αυτό το υπέροχο μινιμαλιστικό τραπεζάκι καφέ.

Τραπεζάκι από παλέτα

Οι παλέτες φτιάχνουν τραπεζάκια με ελάχιστη εργασία και το τέχνασμα είναι να φαίνονται αρκετά ελκυστικά για τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Μπορείτε να προσθέσετε μια γυάλινη επιφάνεια.

Πολυτελές τραπεζάκι 

Πάρτε τέσσερα περίτεχνα ξύλινα κολονάκια και θα δείτε τι μπορεί να καταφέρετε.

Τραπεζάκι από καρούλι καλωδίων 

Η επαναχρησιμοποίηση αντικειμένων είναι αρκετά συχνή όταν έχουν ήδη το σχήμα των επίπλων που θέλετε. Στην προκείμενη περίπτωση ένα παλιό καρούλι καλωδίων μετατράπηκε σε τραπεζάκι-βιβλιοθήκη.

Ρουστίκ τραπεζάκι από κομμάτια παλέτας

Χρησιμοποιήσετε το ξύλο από παλέτες για να φτιάξετε ένα μικρό τραπεζάκι καφέ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τραπεζάκι από μασίφ σανίδες

Το να είστε δημιουργικοί σημαίνει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλή δουλειά και χρόνο , όπως να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα μάτσο μασίφ σανίδες για να φτιάξετε αυτό το παράξενο τραπεζάκι καφέ.

Τραπεζάκι από βαλίτσα

Και τέλος, μετατρέψτε μια παλιά βαλίτσα σε ένα μοναδικό και παιχνιδιάρικο τραπέζι καφέ. Θα γίνει χαρακτηριστικό γνώρισμα της διακόσμησης του σπιτιού σας και θα είστε περήφανοι που το φτιάξατε οι ίδιοι.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

15 Έξυπνες ιδέες για Μικρούς Χώρους

Πως να Φτιάξετε Εύκολα μια Αποκριάτικη Μάσκα