in ,

DIY Λουλούδια Κηροπήγια απο ψεύτικα λουλούδια και γύψο!

Μια πολύ όμορφη και εύκολη σχετικά κατασκευή. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και πολύ ρεαλιστικό! Ούτε καλούπια, ούτε μεγάλη δυσκολία!



Υλικά:

Ψεύτικα λουλούδια 
Γύψος
Νερό
Ψηλός κουβάς
Αντικολλητικό χαρτί
Ρεσώ για το μέγεθος 
Μικρά λαστιχάκια
Μεταλλικά κλιπς
Θερμοκολλητικό πιστόλι 

Τραβήξτε τα φύλλα από το μίσχο και κόψτε το κέντρο του λουλουδιού. Για το μέγεθος του κοψίματος χρησιμοποιήστε το ρεσώ ως μεζούρα.
Αφού αφαιρέσετε το κέντρο, βάλτε λίγη κόλλα για να κρατηθούν τα πέταλα πριν την εμβάπτιση στο γύψο.
Επειδή ο χρόνος πήξης του γύψου είναι μικρός, είναι καλό να έχετε τα πάντα διπλά σας, το νερό, το γύψο και το λουλούδι. Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή για να αναμίξετε το γύψο στον κουβά.
Για καλύτερο αποτέλεσμα προσθέστε λίγο νερό παραπάνω από τις οδηγίες ώστε ο γύψος να γίνει πιο υδαρός και να καλύψει ομοιόμορφα το λουλούδι.
Βουτήξτε το λουλούδι στο γύψο μέχρι να καλυφθεί ολόκληρο. Γυρίστε το μερικές φορές ώστε να καλυφθούν όλα τα πέταλα. Απομακρύνετε την περίσσεια γύψου κουνώντας απαλά και με κοφτές κινήσεις το λουλούδι μέσα στον κουβά για να μην λερώσετε παντού.

Αν χρειάζεται περισσότερο γύψο σε κάποια σημεία ή μια στρώση επιπλέον, βουτήξτε το ξανά στον κουβά και επαναλάβετε την ίδια διαδικασία μέχρι να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δουλέψτε όμως γρηγορά αν φτιάξετε παραπάνω από ένα.
Αφού τελειώσετε, αποσπάστε ή κόψτε το λουλούδι από το μίσχο. Τοποθετήστε το με τα πέταλα προς τα κάτω για να γίνουν επίπεδα. Αν υπάρχουν σημεία με ή χωρίς γύψο, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα σας για να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε αντίστοιχα.

Αφήστε να στεγνώσει εντελώς και προσθέστε το ρεσώ.
Πηγή φωτογραφιών

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε επίσης – Πώς να φτιάξετε πανεύκολα, τρισδιάστατα αποτυπώματα σε κορνίζα! Φυλάξτε τις αναμνήσεις σας!

Δείτε επίσης – Πώς να φτιάξετε καλούπια απο σιλικόνη σε χρόνο μηδέν!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε φανταστικές γλάστρες απο τσιμέντο και πετσέτες! + 10 υπέροχες ιδέες!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

DIY φανταστική Πυραμίδα για να κρεμάτε τα Σκουλαρίκια σας!

25 Όμορφες και Οικονομικές Ιδέες για του Αγίου Βαλεντίνου